Om foreningen

Naturfotografer i Danmark er en forening af cirka 230 naturfotografer - fra professionelle til ambitiøse amatører.

Vi samles til møder med foredrag og god snak næsten hver måned i vinterhalvåret f.eks. i Kulturhuset Pilegården ved Brønshøj Torv, samt på Lilletoften i Ålborg og på Vejle Syghus som det ses under Kalenderen.

Møderne i NFD - Øst afholdes hvis ikke andet er anført på adressen: Kl. 19:00 i Kulturhuset Pilegården, lokale salen på 1. sal, Brønshøjvej 17, 2700 Brønshøj (NFD Øst dækker Sjælland, Lolland, Falster, Møn og Bornholm)

Møderne i NFD - nord afholdes hvis ikke andet er anført på adressen: Lilletoften 4, Hasseris 9000 Aalborg (NFD Nord dækker det nordlige Jylland (møder i Aalborg))

Møderne i NFD - Syd afholdes hvis ikke andet er anført på adressen: Kabbeltoft 25, 7100 Vejle, Bygning A8 (NFD Syd dækker det sydlige Jylland samt Fyn og øer)

Grænserne er absolut flydende, og alle medlemmer kan frit vælge at deltage i alle møder og arrangementer i hele landet.

Tjek altid kalenderen for eventuelle ændringer.

Vi har vores eget blad, som udkommer med alskens artikler om naturfotografering fire gange årligt - nu som e-magasin med langt smukkere fotos på din skærm end på tryk.

Vi tager på fototure, som både arrangeres af bestyrelsen og medlemmerne, for at vi ikke skal komme i større hold, end dyrelivet har godt af. Planlæg selv ture og invitér andre gennem Forummet.

Fra NFD's første fotoweekend september 1996.

Fra NFD's første fotoweekend september 1996.