Nyheder

Kom til Hedensted 25/3

  

I år kan Hedensted Fotoklub fejre sit 40 års jubilæum.
Klubben har også 5 NFD-medlemmer....

 Selve jubilæet fejres med en stor FOTOFESTIVAL den 25. marts 2017 og afholdes i Barrit Kultur- og Idrætscenter, Kirkebro 4A, 7150 Barrit.

 

 Festivalen starter kl. 10:00 og kl. 10:45er der åbningstale ved borgmester Kirsten Terkildsen. I løbet af dagen afholdes 3 fotoforedrag:

 

-        ”Historier fra en forladt Verden” – ved Jan Elhøj (TV kendis)

-       ”Som en fugl ser det” – ved Jesper Larsen (Pilot, Luftfotograf)

-       ”Ser det vi andre ikke ser” – ved Martin G.J. Smith, Wales (foredraget foregår på engelsk)

På dagen vil der også være en stor fotoudstilling, oplevelser, gensyn med dias, fotosnak m.m.

 

Selve programmet med tider kan ses på Hedensted Fotoklubs hjemmeside www.hedenstedfotoklub.dk

 

Alle interesserede er velkomne, og til alle disse oplevelser er der gratis entré.

 

Hedensted Fotoklub er en meget aktiv fotoklub og mødeprocenten på klubaftnerne er meget høj. Det er en meget afslappet og uformel klub, hvor der er plads til alle. Der arrangeres både weekendture her i landet, men også ture til udlandet af længere varighed.

 

Den høje mødeprocent skyldes selvfølgelig også et meget spændende program. Fra det nuværende og tidligere års programmer kan nævnes:

 

Aftener hvor der gives konstruktiv kritik af medlemmernes egne billeder. Snak om teknik, kameraudstyr og fotosoftware.  Besøg af andre fotografer, der viser deres kunnen. Diverse spændende foredrag, workshops m.m. Fotografering i felten, enten med frit eller fastlagte emner. Interne fotokonkurrencer af forskellig slags. Virksomhedsbesøg, workshops. Vi kigger på nye teknikker og diskuterer/demonstrerer arbejdsmetoder. Samarbejde med andre fotoklubber herunder afholdelse af Jyske Mesterskaber i Foto.

Det vigtigste for os er, at vi alle kan lære af hinanden, uanset motivområde – ligegyldigt om man er begynder eller mere erfaren. Vores motto kunne være ”Fotografens øje, tanker og sjæl laver billedet, kameraet bruges blot til registreringen”.

 

Med venlig fotohilsen

Hedensted Fotoklub