Nyheder

NFD-fotografer udstiller i Lyngby

Jette og John Bjerregaard udstiller i Christianskirken i Lyngby. Der er fernisering den 12.marts fra kl. 11.45 til kl. 14.30.

Hvis nogen har tid og lyst til at komme er alle velkomne. Udstillingen slutter den 10.april.

Adressen er: Christianskirken, Christians den 10.’s Alle 120, 28oo Lyngby 

Gråt og vådt i Skåne

NFDs tur til Fyledalen startede ved Frihedens butikscenter i Hvidovre (2 km fra motorvejen), hvor de 14 deltagere blev fordelt i 4 biler. I tåge og småregn kørte vi over broen og så ad de sædvanlige omveje, herunder forbi Nässbyholmssjön, til vi var i Fyledalen, hvor der i løbet af det sidste halve år er opført en pavillon. Det var ret passende, for det regnede pænt - og så kunne vi indtage lidt kaffe og mad. Videre til "danskerpladsen", hvor vi gik ud på bakken og kiggede - men der var bare ikke meget at kigge på :-(
Heldigvis havde vi flere steder stoppet for at fotografere nøgne træer, så kameraerne var da blevet rørt.
Vi kørte herefter nordpå til Degeberga, hvor Skånes højeste vandfald Forsaker ligger. Der var mere sne her og vejret blev også pænere. Her var så nogle andre udfordringer med glatte stier og meget vanddamp i luften ved vandfaldet, så objektivet var ikke klart ret længe ad gangen, men der var flot og der var rigtig meget vand i elven.
Hjemvejen skulle gå forbi Vombs Ängar, og gps'en ledte os af mange små snedige veje, hvor det i øvrigt regnede mere og mere, og hvor der heller ikke var noget dyreliv.
Men lige som speederen skulle trædes i bund mod Danmark, gik 2 storke pænt tæt på vejen - og det hjalp pænt på humøret.
Dejligt at kunne samle 14, der var villige til at trodse vejrudsigten, der havde lovet 40% chance for regn. Det betød dog omvendt 60% chance for tørvejr :-)
Foto fra Jens Erik:
 
 

Linda Hougaard vandt en flot 2. plads på Outdoor-messen

NFD medlemmet Linda Hougaard vandt en flot 2. plads på Outdoor-messen i Aalborg kongres & kultur Centers fotokonkurrence, som løb af stablen den 10-12 februar. Emnet for konkurrencen var ”De vilde danske dyr”.

Læs mere: Linda Hougaard vandt en flot 2. plads på Outdoor-messen