Balancekunst

Set: 97

5 kommentarer til “Balancekunst”
 1. profilbillede Ole Banke profilgalleri

  Ja, det er noget med at holde balancen for så stor en fugl på så tynde grene. Men det klarer den fint og udgør sammenmed træet et ret fint billede. Men efter min mening ville billedet blive meget bedre, hvis du spejlvendte det, så fugl og birk kom over i højre side. Når man læser et billede, starter man normalt i venstre side og læser mod højre. Ved dit billede Kim ender man så i et ‘tomrum’. Spejlvender du det starter du med ‘ingenting’ og vandre så mod motivet i højre side.

 2. profilbillede Kim Pilegaard profilgalleri

  Mange tak for kommentarerne Ole. Jeg havde ikke tænkt på det med at læse billedet fra venstre mod højre. Det har du helt klart ret i. Her er billedet spejlvendt:

  Spejlvendt

 3. profilbillede Johnny Bengtsson

  Meget fin stemning i billedet og godt lys. ja det kan jo diskuteres om den skal se mod venstre eller mod højre 🙂 hvis den ser ud mod højre, giver det plads til fantasien, når den ser mod venstre, ender vores blik ved fuglen, begge kan fungere men billede 2 overlader ikke så meget til fantasien, men det er jo min tolkning 🙂 

 4. profilbillede Ole Banke profilgalleri

  Det med hvor hejren ser hen –  til højre eller til venstre har Johnny naturligvis ret i. Til gengæld er ‘tomrummet’ nu i venstre side mindre dominerende end det oprindelige i højre side. Sådan kan vi jo hurtigt komme ud i nogle interessante diskusioner.

 5. profilbillede Kim Pilegaard profilgalleri

  Ja, jeg kan også sagtens følge Johnnys argument. Helt ærligt tænkte jeg ikke så meget over det, da jeg tog billedet, og normalt manipulerer jeg ikke med billeder. Men det er jo nemt i denne digitale verden at spejlvende billedet, og interessant at se, at det giver en anden “vinkel” på oplevelsen. 

Skriv et svar

Du skal være medlem og logget ind for at skrive kommentarer

Bliv medlem