Bøgeskov

Set: 2481

10 kommentarer til “Bøgeskov”
 1. profilbillede Carl Ammitzbo profilgalleri

  Et rigtigt flot billede 🙂  Det ville dog måske være endnu bedre, hvis det kunne ses i sin helhed klikket op. Max. 900-1000 pixels anbefales på den lodrette led. 

 2. profilbillede Kurt Stæhr profilgalleri

  Flot billede med god stemning, især gør det sig med de mørke stammer mod efterårs løvet 😉

 3. profilbillede Jan Munkholm profilgalleri

  Fint billede Mads, men de øvrige kommentarer fatter jeg ikke en lyd af. For mig er det et spørgsmål om at se billedet som et lille frimærke eller som et stort frimærke.

  Uden at klikke det op fylder det 3,5 x 5 cm på min 13” laptopskærm. Klikket op fylder det 6 x 9 cm, eller en tiende del af skærmen. Jeg føler mig hensat til min barndom, hvor jeg sad og klistrede frimærker ind i albums. Der er et eller andet der ikke stemmer!!!

 4. profilbillede Jan Munkholm profilgalleri

  Jeg kommer da lige til at moderere min udtalelse. Jeg har lige prøvet at åbne NFDs hjemmeside i forskellige browsere.

  Normalt bruger jeg Opera til NFDs hjemmeside og her er alt alt for småt.

  Åbner jeg den i Chome, ser det ganske fornuftigt ud.

  Åbner jeg den derimod i Safari, er alt alt for stort. 

  Jeg har en MacBook Pro, men måske gør nogelt lignenede sig gældende på pc’er? Måske er det noget man lige skulle undersøge og informere om.

 5. profilbillede Johnny Bengtsson profilgalleri

  Skønt stemningesfuldt billede 🙂

  Jeg ser også billedet på en Macbook pro og billedet er alt for stort, men det gør sig gældende for alle billeder på NFDs hjemmeside, jeg kan aldrig se dem i sin helhed, men skal altid scrolle op og ned, og det uanset om jeg åbner op i Chrome eller Safari?? er det andre der har det problem? som Jan hentyder til kan det jo være at det er et Mac fænomen?

 6. profilbillede Mads Hagen profilgalleri

  Hej alle. 
  Jeg kan sagtens se hvad i mener, men jeg fulgte bare hjemmesidens forespørgsel på 1600 pixels på længste led. Det vil naturligvis også variere fra skærmstørrelse til skærmstørrelse, for på en 4 k skærm vil 1600 pixels jo være fint. det er der vel ikke mange af os der har så det bliver nok noget mindre for fremtiden.

 7. profilbillede Carsten Siems profilgalleri

  De 1600 pixels er jo på den vandrette led. Rigtigt mange kører med en skærmopløsning på 1080×1920. Derfor er anbefalingen, som Carl skriver øverst oppe, at billeder på højkant holder sig under 1000 pixels.
  Hermed en opfordring til at diskussioner om upload føres i Forum, hvor flere vil se dem – og ikke her under Mads’ fine billede 🙂

 8. profilbillede Henrik Qvist profilgalleri

  I mine øjne er dette et fantastisk billede af “Efteråret i en dansk skov” Belysningen er perfekt til at fremhæve stemningen – der viser : Efterår 

   

 9. profilbillede Vinni Bruhn profilgalleri

  Enig med Henrik. Det er lige præcis efterår.
  Fine farver og en superfin dybde i billedet.

Skriv et svar

Du skal være medlem og logget ind for at skrive kommentarer

Bliv medlem