Dådyr

Set: 352

2 kommentarer til “Dådyr”
 1. profilbillede Ole Banke profilgalleri

  Smukke dyr Frede, der tilsyneladende ikke har fært af dig – endnu. Det er altid en skøn oplevelse, når man møder eller oplever et spændende dyr eller en ditto fugl, og de ikke på noget tidspunkt opdager en. A propos Frede er der en NFD komsammen i Dyrehaven på onsdag med emnet kreative billeder af bl.a. diverse hjorte – kunne nok være noget for dig.

 2. profilbillede Frede Mørch profilgalleri

  Tak for anerkendelsen, Ole, og jeg er helt enig i at det topper oplevelsen, når dyret aldrig opdager at det er blevet busted!-)

   Jeg var derude igen i dag, og havde fornøjelsen af længere sessioner med hhv. en Sika og en Ræv.

  Selv om der er øjenkontakt på begge de nedenstående fotos, opfattede dyrene mig ikke som noget farligt, og begge forlod området uden panik.

  Vedr. onsdag, så må jeg nok afstå: jeg er rent fototeknisk slet ikke så velbevandret, at jeg kan bidrage med noget i kategorien Kreativt – og selv tilstræber jeg også det naturalistiske foto frem for fx. det impressionistiske. (NB: jeg kritiserer ikke dermed den kreative genre – den er bare rent personligt ikke min stil).

  Og dertil kommer, at for mig er en stor del af glæden ved dyrefotografering netop at forsøge at bevæge mig tilstrækkeligt tæt på de sky dyr i Gribskov uden at blive opdaget – og dén del af fornøjelsen får man jo ikke i Dyrehaven!-)

  De ovenstående fotos er nu ikke taget under snige-betingelser; en mindst lige så effektiv – men mere tidkrævende – metode er at vælge et terræn hvor man tror der kommer dyr, og så placere sig godt skjult, for derefter at afvente, at dyrene indfinder sig…… og det gjorde de heldigvis! Først sikaen, og lige inden lukketid ræven.

Skriv et svar

Du skal være medlem og logget ind for at skrive kommentarer

Bliv medlem