Ekspandering

Set: 307

7 kommentarer til “Ekspandering”
 1. profilbillede Johnny Bengtsson profilgalleri

  Flot og kreativt billede 🙂 vil dog fjerne kant i nederste højre hjørne, men ellers et meget seværdigt og anderledes billede 🙂 

 2. profilbillede Kurt Stæhr profilgalleri

  Tak for kommentarer og helt enig Johnny – den havde jeg overset, så tak for det. Den må jeg have fjernet.

 3. profilbillede Leif Bolding profilgalleri

  Smukt! Dine mere eller mindre abstrakte kollager kan man holde ud at se på længe.
  Du burde skaffe dig en agent til at udvikle deres kommercielle potentiale (og en dygtig formueforvalter til at bestyre pengetanken efterfølgende).

 4. profilbillede Ole Banke profilgalleri

  Inspireret af Leif vil jeg gentage mit gamle forslag, at du tager en snak med en lokat trykkeri om at lave en bog med udvalgte billeder. En bog du kan bruge som visitkort og sælge for eksempel ved udstillinger. Trykkeriet kan bruge sådan en bog som reklame – for eksempel en nytårshilsen til kunderne. Et billede som Ekspandering  indgår som en selvfølge i værket. Et billede jeg har grublet en del over – hvad viser det og hvordan har du i det hele taget skabt det Kurt? Men det at det får mig til at gruble,  er da heller ikke så ringe endda!

 5. profilbillede Peter Halkier profilgalleri

  Meget smukt og seværdigt. Med plads til fantasien, hvilket er med til at fastholde beskuerens interesse i lang tid – og så igen! 

 6. profilbillede Kurt Stæhr profilgalleri

  Mange tak for de fine kommentarer og forslag.

  Kort beskrevet, så består billedet af 8 gange multieksponeringer i kameraet, hvor jeg har flyttet kameraet lidt mellem eksponeringerne – ja og så har jeg spejlvendt den ene halvdel, for at få lidt balance og flyttet ganske lidt rundt med enkelte billedelementer og med vilje overeksponeret det, for at få et optimistisk udtryk – det var vist det 😉

Skriv et svar

Du skal være medlem og logget ind for at skrive kommentarer

Bliv medlem