10 kommentarer til “Endelig kom regnen”
 1. profilbillede Ole Banke profilgalleri

  Jeg vil ikke tage din voldsomme begejstring fra dig Dorte og det er også fint med sort/hvid med masser af korn. Men så er jeg også på det nærmeste stået af. Jeg kan skimte noget der ligner en fugl på to af billederne, måske en stær, og på det tredie nok en sløret skov. Det ligner noget fra en helt anden genre, milevidt fra selv eksperimenterende naturfoto. Undskyld, men her melder jeg mig ud.

  0
 2. profilbillede Dorte Bech Pedersen profilgalleri

  Tak Ole, og du er velkommen til at melde dig ud 🙂 Men milevidt fra eksperimenterende naturfoto – den kan vi ikke blive enige om. 🙂

  0
 3. profilbillede Steen Øllgaard

  Hej Dorte. Jeg tjekkede lige Olga K på nettet og jeg forstår og deler din begejstring. Jeg kan også godt lide dit eksperiment, specielt hovedbilledet er ramt med masser af gråtoner og det “drømmende” udtryk som bl.a. gør det svært at betemme arten (jeg gætter på stær) men det er slet ikke væsentligt, og jeg anerkender det 100% som vellykket eksperiment. Meget langt fra de dokumenterende billeder vi normalt roser, men her virker grove korn perfekt. Et spørgsmål: havd er ICM. Fint at nogen tør gå “over stregen” 😉

  0
 4. profilbillede Jette Bjerregaard Kristensen profilgalleri

  Fin eksperimentering, har set på dem flere gange, været noget i tvivl, men kan faktisk godt lide hb, selvom jeg synes det er noget mere dystert end dine andre s/h billeder, skoven siger mig ikke så meget. Forsøgt med regnbilleder i dag, uden det store held.

  0
 5. profilbillede Dorte Bech Pedersen profilgalleri

  Tak Steen og Jette. Jeg er glad for at I også synes det er interessant med eksperimenterende naturfotografi. Det er en stær jeg har fotograferet. 

  @Steen ICM er Intentional camera Movement. Altså man sætter ISO lavt, Blænde højt så man får lang lukketid (Varierende efter lys og hvilket resultat man ønsker) Man bevæger så kameraet samtidig med at man eksponerer. Herved får man et bevidst uskarpt billede. Der kan googles en masse om teknikker. 

  0
 6. profilbillede Kurt Stæhr profilgalleri

  Det er skønt at flere her på fotovæggen  er begyndt at eksperimentere. Det er altid spændende når du viser billeder her. Ikke for at forklejne “fugl på pind” billeder, men jeg synes, det er mere spændende at se, hvad den enkelte får ud af at eksperimentere med naturfotoet.
  Det kan være svært at kommentere den her slags billeder, da de er meget subjektive og det sete afhænger af øjnene der ser. Jeg vil sige det er den slags billeder, hvor den enkelte beskuer enten kan lide stilen eller løber skrigende bort, der er ikke rigtig nogen mellemvej.
  jeg kan godt lide man som beskuer skal bruge sin fantasi, det er ikke bare et billede man ser på i kort tid, men billeder man vender tilbage til gang på gang – så bliv endelig ved med det Dorte.
  Olga Carlovac er en spændende fotograf. Hun er vel en slags streetfotografens Mats Andersson. 

  0
 7. profilbillede Carl Ammitzbo profilgalleri

  Spændende – og jeg er meget tilhænger af, at hjernen skal sættes i omdrejninger, før man kan se, hvad billederne forestiller 🙂

  0
 8. profilbillede Dorte Bech Pedersen profilgalleri

  Tak Kurt og Carl. Og ja Kurt du har ret i at denne slags billeder er subjektive, men netop derfor blir de aldrig ligegyldige, det er som du skriver, at enten så kan man lide det, ellers så kan man ikke. Personligt kan jeg godt lide, at de nærmest tvinger beskueren til at tage stilling.

  0

Skriv et svar

Du skal være medlem og logget ind for at skrive kommentarer

Bliv medlem