Fiskeørn

0
Set: 488

5 kommentarer til “Fiskeørn”
 1. profilbillede Christian Rou Lund

  Hold da op det er flot fanget. Den oplevelse gad jeg godt at ha haft…. 🙂

  0
 2. profilbillede

  Tak for det, Christian. Du skal bare besøge f.eks. Strødam Engsø uden for Hillerød, hvor billedet er taget. Så får du oplevelsen, hvis du har tålmodighed. Om fiskeørnen så er så venlig at gøre det på “fotoafstand”, er en anden sag, men jeg har da mere end 100 brugbare fangstbilleder. Hvis du skulle have lyst, kan du se nogle af dem her http://www.flickriver.com/photos/jorgenbjerring/sets/72157633514527593/. Fiskeørnene er der nok lidt endnu for i år, men det er jo ved at være på den tid, hvor de trækker sydpå.

  0
 3. profilbillede Christian Rou Lund

  Da jeg bor i Alsønderup har jeg både fulgt fiskeørnene, samt havørnene i området. Men jeg må indrømme at jeg ikke har været der nok… Har du taget dem oppe ved de opstillede borde? Men selvom motivet er der, så er der mange ting som skal gå op i en højere enhed 🙂 Men flotte er de!!

  0
 4. profilbillede

  Der er nok en tendens til, at mange af fuglefotograferne holder til nede ved bordene. Jeg sværger stort set til fugletårnet. Det var så mit held, at fiskeørnen et par gange er gået ned tæt ved tårnet. En anden fordel ved tårnet er, at i hvert fald fiskeørneparret fra Vandmosen tager turen forbi tårnet – naturligvis mere eller mindre tæt, når der har været fangst nede ved bordene.
  Når du skriver “ikke har været der nok”, bliver jeg lige nødt til at nævne, at det held, jeg taler om, ikke kommer af sig selv. Det er resultatet af mange timers ophold i fugetårnet.

  0
 5. profilbillede Christian Rou Lund

  Tak for dine tips Jørgen:-)

  Heldet har det med at følge den velforberedte…….:-)

  0

Skriv et svar

Du skal være medlem og logget ind for at skrive kommentarer

Bliv medlem