“Forårsbuk i majsol”

Set: 125

4 kommentarer til ““Forårsbuk i majsol””
 1. profilbillede Mogens H. Foder profilgalleri

  Hej Knud Erik!

  Når du spørger, skal du da også have et svar 🙂 Jeg bruger nogle gange at ‘indramme’ billedet med dele af et træ, eller hvis billedet er ‘ubalanceret’ med skyggeområder, hvor en ensidig sort skygge så kan hjælpe.

  Men i dit tilfælde synes jeg netop, at den ensidige skygge giver ubalance i kompositionen, som vel er meget harmonisk uden træet, så jeg ville skære træet helt væk, MEN KUN LIGE TRÆET! I øvrigt synes jeg, at ryggen er lige lovlig lys?

 2. profilbillede Knud Erik Johansen profilgalleri

  Hej Mogens. Mange tak. Jeg laver lige en variant og beskærer “så skarpt/tæt” på træet, som du foreslår. Derved bevarer jeg jo stadig “dybdevirkningen v.hj.a. skyggerne. Kontrasten mellem ryggens lys og skyggesiden af dyret, prøvede jeg at klare med en forsigtig “forsigtig belysning” – troede jeg. “Kanten” står dog ikke helt til at redde – med den rutine jeg pt. har. Den er udbrændt, men måske er det lidt bedre på den sidste variant.

   

 3. profilbillede Mogens H. Foder profilgalleri

  Ja, jeg synes faktisk bedst om din sidste udgave! Hvad siger du selv?

 4. profilbillede Knud Erik Johansen profilgalleri

  Hej igen Mogens. Jeg er enig med dig – det sidste ser bedst ud. Jeg fik lige strammet indstillingerne lidt mere, uden at noget andet kammede over. Hver gang jeg udfordres lidt af nogen, der ikke er helt enig med mig, “skubbes jeg” jo til at afprøve, hvad der er muligt at gøre endnu bedre. Tak for indsatsen 🙂

Skriv et svar

Du skal være medlem og logget ind for at skrive kommentarer

Bliv medlem