I’m the airborn master of the sky

+2
Set: 109

8 kommentarer til “I’m the airborn master of the sky”
 1. profilbillede Dorte Bech Pedersen profilgalleri

  Rigtig fine billeder Bjarne, jeg er specielt vild med billede 2, den mørk turkise baggrund er eminent med den brune fugl og de grå klipper og de gyldne strå spejler farven på vandrefalkens bryst.

  0
 2. profilbillede Ole Banke profilgalleri

  Jeg vil give Dorte ret i, at det nederste er absolut det smukkeste og mest harmoniske, det er bare wow! På den anden side – er man til ‘action’, er det øverste bare sagen. Og jeg som skulle have værtet på klinten samme dag om formiddagen med en ornitologven, men desværre kom der en i vejen med en slæde…håber de stadig er der på tirsdag og  samarbejdsvillige! 

  +1
 3. profilbillede Bjarne Hansen profilgalleri

  Tak for kommentarerne.
  Dorte: Det er ikke nemt at få omgivelsernes farve til at matche fuglen. Vinklen mod vandet betyder meget. Dette eksemplar er betydeligt mørkere og mere brun end den ungfugl vi så på samme sted for få år siden, som var lysere og mere grå. Der må være en del variation.
  Ole: Jeg tror tirsdag er fint. Der er to ungfugle i området, som er gået af reden hhv. onsdag(så vi) og torsdag (har vi erfaret). De bliver formentlig i området nogle dage endnu. Det kræver tålmodighed og en god kikkert at finde dem. 

  0
 4. profilbillede Ian Godfrey profilgalleri

  Dejligt at se dem så tæt på, må se at komme der ned inden de flyver for langt væk. 🙂

  0

Skriv et svar

Du skal være medlem og logget ind for at skrive kommentarer

Bliv medlem