3 kommentarer til “Kernebider”
 1. profilbillede

  Hej Frede. Ked af at sige det, men her dukker farvefejlen op igen. Umiddelbart over foden (fjerene på bugen) er der et område hvor pixels har en rødlilla tone. Samme billedområde som på solsorten. Sig til hvis mine kommentarer er uinteressante så stopper jeg med at være pedantisk.

 2. profilbillede Jan Munkholm profilgalleri

  Der er så vidt jeg kan se, ikke nogen farvefejl på mine skærme. Jeg har forstørret op og ned, men kan ikke se nogen rødlilla tone. 

 3. profilbillede Frede Mørch profilgalleri

  Hej Steen

  Bliv endelig ved! Jeg opfatter det bestemt ikke som pedanteri, men som interesse for også de tekniske aspekter omkring digitale fotos – et tema som vel netop er både relevant og interessant her på NFD.

  Men lige dén fejl du her adresserer synes at være meget afhængig af hvilken skærm modtageren anvender – jvf også Jans ovenstående kommentar.

  Og jeg kan stadig ikke se den fejl du påpeger, hverken på min ThinkVision-skærm, eller på min iPad; mystisk!

  Jeg troede en overgang, at fejlen kunne skyldes at de meget mørke fotos jeg p.t. lægger op måske var særligt følsomme for efterbehandling i Adobe, som jeg anvender, men fx. ved Stormmågefotoet – https://nfd.dk/billede/stormmaage-8/ – synes selv hårde redaktionelle ændringer ikke i sig selv at afføde disse fejl…..

  Og en teknisk fejl i Sonyen er det vel heller ikke, når fejlen optræder sporadisk, og ikke systematisk?

Skriv et svar

Du skal være medlem og logget ind for at skrive kommentarer

Bliv medlem