Kreativ fotografering i Dyrehaven d. 22.09.2021

Set: 228

9 kommentarer til “Kreativ fotografering i Dyrehaven d. 22.09.2021”
 1. profilbillede Dorte Bech Pedersen profilgalleri

  Fine billeder Ole. Man ser at det er zoom teknikken du har anvendt under eksponeringen på billede 2 og 3. Der er virkelig energi i billede 2, hvor hjorten springer samtidig med at der er bevægelse i omgivelserne. Billede 3 er blevet rigtig godt med hjorten der “står stille” samtidig med at der er bevægelse i omgivelserne. Nr. 3 er nok min favorit.

 2. profilbillede Ole Banke profilgalleri

  Mine favoritter er absolut hovedbilledet der har noget ægte abstrakt over sig. Blot ville je nok beskære en anelse i venstre side, så dyret kom lidt væk fra miudten. Nummer to er med en voldsom dynamik – næsten som en eksplosion – et vellykket forsøg med zoomeffekt. Det nederste er jeg mindre begejstret for, for er det lidt for tradionel brug af zoomen.

 3. profilbillede Ole Banke profilgalleri

  Hej igen Ole. Du skriver ‘…men det betyder ikke at der er korrigeret bagefter.’ Jeg gætter på der er faldet et ‘ikke’ ud af sætningen, for du omtaler jo både farvemætning og korning bagefter. Du udtrykker også en vis begejstring for metoderne som noget du vil arbejde videre med. Det kan jeg kun opmuntre dig til, det er virkelig givende discipliner, men med mange mange udfordringer og skuffelser indbygget. Personligt deltog jeg i nogle kurser i kreativ fotografi hos den norske fotograf Terje Hellesø i landsbyen Mullsjö i Sverige først i 90’ne. Mange af de teknikker jeg lærte dengang, går igen i meget af det vi bruger idag, selvom nyt også er kommet til.

 4. profilbillede Ole Laursen profilgalleri

  Du har het ret Ole, der mangler et “ikke”. Det er rettet.
  Det bliver også svært at bedømme hvornår motivet bliver bedst skarpt, eller i en mere kreativ vertion. 
  Når det kan lade sig gøre, bliver det sikkert tit begge metoder der skal prøves indtil øje og hjerne er kodet ind til at se det kreative motiv.

 5. profilbillede Carsten Siems profilgalleri

  Jeg er klart til 3’eren, hvor man kan se, hvad vi snakker om 🙂

 6. profilbillede Bjarne Hansen profilgalleri

  Jeg foretrækker det spøgelsesagtige nr. 2 her.

 7. profilbillede Thomas Olsen profilgalleri

  Flotte sager  – med fuld gas på det kreative, rigtig godt 😃

Skriv et svar

Du skal være medlem og logget ind for at skrive kommentarer

Bliv medlem