Kronhjort

Set: 843

13 kommentarer til “Kronhjort”
 1. profilbillede Ole Banke profilgalleri

  HejCarsten, du var hurtig ude, jeg kan jo slet ikke følge med. Fint portræt i både farve og sort/hvid af en slagsbror – se skrammen lige ved øjet! Her foretrækker jeg farveudgaven på grund af de dæmpede lidt dystre farver. Du har fanget det lækre aftenlys meget fint.

 2. profilbillede Carl Ammitzbo profilgalleri

  Aldeles glimrende og i øvrigt et godt eksempel på, at man ikke behøver at have de usynlige ben med på billedet – synes jeg :-).

 3. profilbillede Jesper Sørensen profilgalleri

  Meget smuk kronhjort. Under mig lidt over lyset. Der er brugt lav ISO og relativ høj lukkertid. Alligevel fremstår det som et foto der er taget meget tidligt/sent.

 4. profilbillede Jesper Sørensen profilgalleri

  Meget smuk kronhjort. Under mig lidt over lyset. Der er brugt lav ISO og relativ høj lukkertid. Alligevel fremstår det som et foto der er taget meget tidligt/sent.

 5. profilbillede Thomas Olsen profilgalleri

  En rigtig flot og imponerende fyr du har fanget her, Carsten – og jeg kan godt forstå behovet for at komme derud igen og igen 🙂

 6. profilbillede Carsten Holmbo Jensen profilgalleri

  Tak til Thomas og Jesper for jeres kommentarer. Jeg ville have indsat et skærmdump af mine indstillinger for billedet i Lightroom, med desværre er det p.t. ikke muligt at indsættte fotos i kommentarfeltet. Jeg har sat kameraet så jeg bestemmer lukkertid og blænde og kameraet vælger iso-tallet. Motivet ville jeg underbelyse, da kronhjorten stod i et godt lys med en mørk baggrund. Jeg underbelyser med 2 EV trin. I konverteringen af RAW filen vælger jeg yderligere at sætte exposure til minus 20, highlights minus 90 og black til minus 26. Hvis jeg i kameraet skulle have opnået det jeg gerne ville, så skulle jeg (set i bakspejlet)nok have undereksponeret med 4-5 EV trin.

 7. profilbillede Dorte Bech Pedersen profilgalleri

  Fine stemningsbilleder fra Dyrehaven.

Skriv et svar

Du skal være medlem og logget ind for at skrive kommentarer

Bliv medlem