8 kommentarer til “Lunder”
 1. profilbillede Ole Banke profilgalleri

  En Lunde med næbbet fuld af tobiser! Så I mange af dem? Hvis I så flere eller mange er der stadig håb for de sjove lunder, for så er de igen begyndt at have unger, det har det ellers ligget lidt tungt med i nogle år på grund af tobismangel! Men under alle omstændigheder er det et pletskud du har præsteret t

 2. profilbillede Jette Bjerregaard Kristensen profilgalleri

  Tak til jer begge. Det er heldigvis gået godt med lunderne i år på Mykenes, bortset fra, at der har været jordskred på den del med fyrtårnet, hvor der før, har været mange lunder, men den del hvor de havde deres huler er væk, og der er spærret af for turister, desværre så sulefjeldet fik vi ikke, det var nu også lidt trist for dem, da der var fugleinfluenza blandt dem, første år det er konstateret på Færøerne, sædvanligvis er de syge fugle døde inden de når Færøerne, men det er så desværre lykkedes for nogle syge fugle at nå derop.

  Vi fik dog rigtig mange lunter på den øvrige del af øen, og 3 dejlige dage, den ene dog ufrivilligt, da båden ikke sejlede, så vi fik øen i fuld sol, regn og rusk og tæt tåge, ikke så ringe.

 3. profilbillede Carl Ammitzbo profilgalleri

  Flotte billeder – specielt det nederste.

  Hvordan kan den fange/holde styr på samme tobis i næbbet på en gang ?

 4. profilbillede Jette Bjerregaard Kristensen profilgalleri

  Tak også til Benedicte og Peter. Peter de må have modhager i næbbet. 

Skriv et svar

Du skal være medlem og logget ind for at skrive kommentarer

Bliv medlem