Lyset vinder til sidst

2+
Set: 127

8 kommentarer til “Lyset vinder til sidst”
 1. profilbillede Ole Banke profilgalleri

  Atter et spændende billede fra din fortryllede skov, det ligner noget grafik af salig Palle Nielsen en højt skattet tegner og grafiker! Der iøvrigt udgav et bogværk med titlen Den fortryllede by, en fantastisk bog. Tak fordi du lader solen bryde igennem!

  1+
 2. profilbillede Carl Ammitzbo profilgalleri

  Meget seværdigt og spændende, men desværre en lille bitte smule for stort på den lodrette led til min skærm 🙂 

  0
 3. profilbillede Thomas Olsen profilgalleri

  Smukt – måske det snart var på tide med en bog fra din hånd, Kurt 👍😃

  0
 4. profilbillede Ole Banke profilgalleri

  Hej Kurt

  Jeg tror næsten dette billede er det bedste og mest mystiske jeg har set fra din hånd. Jeg kan simpelthen ikke regne ud, hvordan du får den ‘grafiske virkning’ frem.Vil du røbe lidt om formlen?

  0
 5. profilbillede Kurt Stæhr profilgalleri

  Mange tak for kommentarer.

  Carl: Højden er 1067px – det er åbenbart lige i overkanten, hvad må det højest være? – jeg skal være opmærksom på det næste gang 😉

  Thomas: En bog ville være alle tiders, men jeg tror desværre ikke der er økonomi til det 🙂

  Ole: Oh det er svært, for jeg har “leget” meget med det, men jeg kan kort forklare, at først har jeg rettet det til i Lightroom og herefter viderebearbejdet det i PS. Blandt andet ændret det til S/H herefter brugt et PS filter kaldet “Find Edges” og vendt det om til negativ og gjort det mørkere. Men da jeg synes det blev lige dystert nok, så tog jeg Solen fra et andet billede og lagde den bag. Håber det giver lidt forklaring.

  Det er med den slags billeder svært at sige nøjagtigt hvordan de opstår, meget af det kommer, når man sidder og eksperimenterer med dem. Sommetider kan jeg også være i tvivl om, den slags billeder overhovedet hører til her på sitet, men nu er der jo en kategori, der hedder “kreativ” og udgangspunktet er et naturfoto – så … 😉

  0
 6. profilbillede Carl Ammitzbo profilgalleri

  Hej Kurt

  Hvad må et billede højst være i højden ?

  Det er et godt spørgsmål og det afhænger jo af beskuerens skærmstørrelse.

  Min skærm er 52 cm i bredden og 32,5 cm i højden, men øverst og nederst er skærmbilledet optaget af værktøjslinjer og proceslinje. Desuden foregår scrollingen i trin, så hvis jeg skal kunne klikke dit billede op og kunne klikke det ned igen på X’et uden igen at skulle scrolle, så vil jeg foretrække max. 1000 pixels i højden. 

  Jeg bruger selv max. 900 pixels i højden, da jeg gerne vil have lidt ensfarvet areal uden om rammen og før værktøjslinjer og proceslinje.   

  0
 7. profilbillede Kurt Stæhr profilgalleri

  Tak for info Carl – vi har ca samme størrelse skærm og jeg kan godt se, at billedet ikke kan være der, når jeg klikker op – så det må jeg have tilrettet 😉

  0
 8. profilbillede Dorte Bech Pedersen profilgalleri

  Det er klart at denne slags billeder hører til her, vi tolker jo alle det vi ser med kameraet. Vi ser bare lidt (nogen gange meget) forskelligt.

  0

Skriv et svar

Du skal være medlem og logget ind for at skrive kommentarer

Bliv medlem