Mågefugl ICM Panorering

Set: 173
10 kommentarer til “Mågefugl ICM Panorering”
 1. profilbillede Ole Banke profilgalleri

  Indrømmer gerne at jeg formentlig ikke er den skarpeste kniv i skuffen, men jeg forstår ikke forskellen mellem ICM panorering og panorering med lang lukkertid. Men jeg kan godt lide mågebillederne, bedst nr 1 og 3. Dog kunne jeg godt tænke mig mågen fyldte lidt mere i billedfladen. 

 2. profilbillede Dorte Bech Pedersen profilgalleri

  Tak Ole, og der er vel ingen forskel, det er vel bare 2 måder at beskrive det samme. Efter at trenden på diverse sociale medier er at man simpelthen ikke kan komme tætæ nok på, så er jeg blevet merer og mere gald for billeder med luft. Både dyrene og jeg bliver kvalt af det andet 🙂

 3. profilbillede Mikkel Due Andersen profilgalleri

  Hvad søren Dorte… et fugle billede 🙂

  De kan noget forskelligt alle 3 🙂

 4. profilbillede Dorte Bech Pedersen profilgalleri

  Ja Mikkel, det lev fuglebilleder, da der simpelthen ikke var andet at fotografere på tur med svensk fotoklub.

 5. profilbillede Jesper Sørensen profilgalleri

  I det har tilfælde foretrækker jeg faktisk det sidste. I min optik er der 3 uskarpe mågebilleder, mens det sidste giver noget at arbejde med. Jeg ville også fortrække en tættere beskæring, når baggrunden ikke bidrager mere end den gør.

 6. profilbillede Steen Øllgaard

  Hej Dorte. De tre første er virkelig fine og kan noget forskelligt. Enig i at det er godt med luft omkring i dette tilfælde, jeg ville nok have sænket motivet i hovedbilledet fordi fuglen er lidt på vej opad. Min favorit er nr 2 og 3.

 7. profilbillede Dorte Bech Pedersen profilgalleri

  Tak Jesper og Steen. Det er altid svært med beskæring, både hvad angår det færdige resultat, hvor tæt skåret ønsker man billedet, men også hvad angår hvor meget man synes man kan tillade sig at skære væk, hvor mange pixler skal der være tilbage?  Billederne her er ren leg, og skal ikke anvendes til noget, så det betyder ikke så meget. Steen jeg har testet en version med en anden beskæring, og jeg synes klart du har ret i, at fuglen burde have været nederst i billedet.

Skriv et svar

Du skal være medlem og logget ind for at skrive kommentarer

Bliv medlem