Mamma Ræv

Set: 2545

16 kommentarer til “Mamma Ræv”
 1. profilbillede Thomas Olsen profilgalleri

  Der var du stame lige hurtig, Johnny 🙂 Tusind tak 🙂

 2. profilbillede Ole Banke profilgalleri

  Smukke portrætter, det ser ud som om de sidder model for dig! Og fine aktionbilleder.

 3. profilbillede Carl Ammitzbo profilgalleri

  Dejlige billeder – og det ser ud til, at du er misundelsesværdigt tæt på. Har de ingen lugtesans “dine” ræve eller har du fundet på noget genialt ?

 4. profilbillede Thomas Olsen profilgalleri

  Tusind tak, Ole, Carsten og Carl 🙂

  Jeg tror at de har lugtesans, Carl – og deres hørelse er også i top. Desværre har jeg heller ikke opfundet noget genialt 🙂 Men de mange “tæt på” oplevelser skyldes nok at flere ting er gået op i en højere endhed og at heldet har tilsmilet mig. Først og fremmest er stedet vitterligt rævenes lille helle og en oase uden forstyrrelser. Det er privat grund og stedet ejes af en jæger. Han bruger dog ikke stedet og andre mennesker færdes der ikke. Der er kun mig (med tilladelse fra jægeren). Jeg har “tæt på” billeder taget ved jagthytten, men det skyldes at forholdene der var/er meget enten – eller. Enten så jeg rævene og så var det tæt på fordi de bevægede sig ud i en lille plet hvor jeg kunne se dem – eller også gjorde de ikke og så måtte jeg nøjes med blot at høre dem eller se dem i glimt. Så mange spildte timer på den konto, men også gode billeder når tingene lykkedes. Herefter blev engen slået og samtidig kom der en ret god og kraftig vind i nogle dage. Jeg har siddet meget placeret i kanten af engen i noget meget højt bevoksning med et regnslag i camo farver ( Grejshop.com – vist nok 200 kr.) trukket hen over kamera og stativ og det har fungeret lidt som dit bladskjold hvor jeg har siddet i camotøj bagved. Rævene har hørt kameraet, men lyden er druknet lidt i vinden og har ikke ødelagt noget. Kun en gang har hanræven fået fært og kun fordi han bevægede sig næsten om bag mig. Nu er vinden løjet helt af, så nu får rævene en pause fra mit selskab nogle dage – det tror jeg er en god investering 🙂

 5. profilbillede Carl Ammitzbo profilgalleri

  Takker for den spændende forklaring – og ja, jeg nød i hvert fald godt af den kraftige østenvind. Vindstille vejr duer ikke rigtigt til sky voksne ræve :-). 

 6. profilbillede Dorte Bech Pedersen profilgalleri

  Endnu engang fantastiske billeder, og tak for at du deler med af erfaringer mht til at fotografere disse magnifikke væsener.

 7. profilbillede Kurt Stæhr profilgalleri

  Skønt at følge dine oplevelser med rævene og din grundige beskrivelse af optagelserne – tak for det Thomas

Skriv et svar

Du skal være medlem og logget ind for at skrive kommentarer

Bliv medlem