Mandarinænder i Mølleåen

Set: 554

9 kommentarer til “Mandarinænder i Mølleåen”
 1. profilbillede Kurt Højmann Hansen profilgalleri

  Hej Ole – fint du ekspermenterer, men lige her syntes jeg ikke det er lykkedes særlig godt. Det fortjener den flotte fugl ikke.

 2. profilbillede Carsten Siems profilgalleri

  Jeg er normalt heller ikke meget for alt det “kunsnerisk uskarpe”, men dit ekstrabillede her – det kan noget 🙂

 3. profilbillede Ole Banke profilgalleri

  Tak for kommentarerne til Carsten, Bo og specielt til Kurt. Specielt fordi kommentarer herpå siden oftest har karakter af ros, sjældent af direkte kritik.  Så det er fint du skriver, at mine billederikke lykkedes særlig godt, derimod kan jeg ikke godtage argumentet, om den flotte fugl. Tværtimod stimulerer de farvestrålende fugle mig til netop at arbejde lidt ekstra med motivet. Det vidste jeg med det samme, da jeg så mandarinænderne nævnt i DOFbasen – jeg måtte en tur til Brede!

   

 4. profilbillede Peter Halkier profilgalleri

  Rigtig spændende billede i kommentarfeltet. Især spejlingen i vandet giver billedet en ekstra dimention. 🙂 🙂

 5. profilbillede Kaj Jespersen profilgalleri

  Kreativt – kommentarerne viser, at det er det som vi ikke ser heletiden, som fanger vores opmærksomhed. Med det rigtig motiv giver det en anden dimention til oplevelsen. Jeg tror, at et motiv med mere kontrast, ville fungere bedre. Er det i optagelsen, eller redigering efekten er opnået? 

 6. profilbillede Kaj Jespersen profilgalleri

  Kreativt – kommentarerne viser, at det er det som vi ikke ser hele tiden, som fanger vores opmærksomhed. Med det rigtig motiv giver det en anden dimention til oplevelsen. Jeg tror, at et motiv med mere kontrast, ville fungere bedre. Er det i optagelsen, eller redigering efekten er opnået? 

 7. profilbillede Ole Banke profilgalleri

  Tak til Peter og Kaj for fyldige kommentarer. Og til Kaj: Den specielle effekt er opnået gennem selve den fotografiske proces ved hjælp af lange eksponeringer. Ved billedet i kommentarfeltet er lukkerhastigheden 1/3 sekund. Bagefter har jeg brugt Lightroom, det har drejet sig om farvejustering, kontrast og så videre.

Skriv et svar

Du skal være medlem og logget ind for at skrive kommentarer

Bliv medlem