Mursejler, Apus apus

Set: 268

6 kommentarer til “Mursejler, Apus apus”
 1. profilbillede Carsten Holmbo Jensen profilgalleri

  Hej Steen – se venligst NFD’s regler for upload af fotos – beskrevet her

   

  1) Regler for fotos på hjemmesiden:

  Vi er en forening for naturfotografer og derfor er der enkle og overskuelige regler for, hvilke billeder du som medlem kan uploade på fotovæggen og i profilgalleriet. Billeder må ikke indeholde:

  • Tamdyr, dyr i fangenskab
  • Have/potteplanter/dyrkede afgrøder
  • Landskaber med dominerende menneskeskabte ting – veje, huse o.l.
 2. profilbillede Steen Øllgaard

  Hej Cartsen. Er det en kommentar til mit mursejler billede? Fuglen er oppe for at finde redeplads. Da der ikke findes store klippeformationer her i landet har de tilpasset sig ved at yngle på høje huse. Hvis hushjørnet i dette tilfælde diskvalificerer billedet så tænker jeg at reglerne er alt for rigide, det er jo en vild fugl på dens foretrukne habitat.

  Jeg har kigget lidt tilbage på de sidste 28 sider og fundet flg. billeder som ikke har fået irettesættelser:

  Humleflue i haven-Honningbi på æbletræ-Motionsløber på grusvej-Spurvehøg på hegn-Byvibe-Natugle i kasse 

  Er vi ude i lidt mobning her ??!! 

 3. profilbillede Carsten Holmbo Jensen profilgalleri

  Hej Steen – ja det er en seriøs kommentar til dit billede af mursejleren. Jeg synes at bygningen – altså det menneskeskabte element er for dominerende og fylder for meget af motivet til at man kan betragte det som et naturfoto? Jeg beskæftiger mig ikke med at mobbe andre! – Hilsen Carsten

 4. profilbillede Steen Øllgaard

  Hej Carsten. Her hopper kæden af for mig. Er billede af en mursejler på sin naturlige yngleplads er ikke et naturfoto fordi fuglen har valgt at tilpasse sig. Er billede af en vibe med Kbh skyline som det bærende i fortællingen eller en løber på en grusvej hvor vejen fylder mest eller en spurvehøg på et have hegn er alle roste motiver. Så er det bare mursejleren (og mig) der ikke har fattet hvad der er naturligt 🙃  hilsen Steen

 5. profilbillede Jesper Sørensen profilgalleri

  Jeg må indrømme at i tilfælde med en mursejler der nærmest kun eksisterer i landet pga. de muligheder, der er for at yngle i i bygninger, så må bygninger anses for at være et naturligt habitat. Fortolkningen er lidt stam her, synes jeg.

 6. profilbillede Jesper Sørensen profilgalleri

  Jeg må indrømme at i tilfælde med en mursejler der nærmest kun eksisterer i landet pga. de muligheder, der er for at yngle i i bygninger, så må bygninger anses for at være et naturligt habitat. Fortolkningen er lidt stam her, synes jeg.

Skriv et svar

Du skal være medlem og logget ind for at skrive kommentarer

Bliv medlem