4 kommentarer til “Naturlige former”
 1. profilbillede Kurt Stæhr profilgalleri

  Flotte former – jeg ville beskære de gule siv forneden væk, det giver, efter min mening, et mere helstøbt billede

 2. profilbillede Knud Erik Johansen profilgalleri

  Hej Kurt. Jo tak, det var “de flotte kurver” jeg faldt for. Jeg placerede striben med sivene i kanten for at skabe en farvekontrast og samtidig en basis hvotfra blikket vandrer op gennem billedet – op mod højre hjørne. Men jeg kan sagtens forholde mig til dit gode forslag. “Historien” rummer dog lidt mere. Jeg vedlægger udgangsbilledet, uden beskæring (og uden “vertical flip”) – og derefter en beskæring, som du foreslår – dog så med et lidt andet format (1×2) og i to udgaver.

  Udgangsbilledet

  Så er der mulighed for at vælge efter smag og behag – og for at vurdere om “mit flip” var en god eller mindre god beslutning.

 3. profilbillede Kurt Stæhr profilgalleri

  Av! – det er svært at vælge. Men jeg tror jeg vil fortrække enten udgangsbilledet, men fjerne sivene foroven. Eller dit HB med den beskæring, jeg allerede har nævnt.

  Som du ser vil jeg helst have fjernet de gule siv, det giver et mere enkelt billede.

  Men husk på det er alene min smag. En anden ville måske vælge anderledes.

 4. profilbillede Knud Erik Johansen profilgalleri

  Hej. Mange  tak for dine tålmodige rådgivninger. Det giver stof til eftertanke – og når du  skriver det er svært at vælge, er jeg vel på vej 🙂
  Mit “endelige resultat” (stadig svært) er nok et af efterfølgende, nedenfor – hvor jeg foretrækker det sidste. Mit hovedbillede (1. upload) lader jeg være uforandret, så kronologien hænger visuelt sammen i denne gode dialog om, hvordan man laver sine billeder bedre via efterbehandlingen.


  Jeg er med på at sivene ikke bidrager med noget vigtigt og jeg har tænkt på “læseretning”, “proportioner” og “enkelthed”
  Jeg håber de fine nuancer mellem sort og hvidt kan ses i “web-udgaven”. 
  Evt. diskussion om, hvornår man må spejlvende lodret og vandtret og evt. “strække” eller “komprimere” lidt, er en helt anden sag, afhængigt af anvendelsesformålet.

Skriv et svar

Du skal være medlem og logget ind for at skrive kommentarer

Bliv medlem