6 kommentarer til “Night and day”
 1. profilbillede Peter Halkier profilgalleri

  Igen (!) har du med din billedbehandling skabt et blik ind i fantasiens og drømmenes verden. Smukt og magisk. 🙂

 2. profilbillede Leif Bolding profilgalleri

  Meget interessant – men nok lidt for vildt for min smag 😉

 3. profilbillede Ole Banke profilgalleri

  Jeg er glad for at du stadig henter motiverne i naturen, men jeg syntes du bevæger dig lige vel langt ind i photoshoppens drømmerige. Det er helt tydeligt for mig, at du efterhånden mestrer teknikken og virkelig kan trylle med den. Det er et flot billede du her har skabt via fantasi og teknik, men pas lidt på….!

 4. profilbillede Dorte Bech Pedersen profilgalleri

  Go, go, go Kurt. Du har din helt personlige stil som altid er til styor undren og inspiration. Naturfotografi er mange ting, og dette er blot én tolkning blandt mange. Jeg ville virkelig begræde hvis dine billeder forsvandt.

 5. profilbillede Kurt Stæhr profilgalleri

  Mange tak for kommentarerne – dem sætter jeg alle stor pris på.

  Som i sikkert ved, så kan jeg godt lide at eksperimentere – med naturfotografiet som udgangspunkt. Det kan godt være, jeg sommetider går lige til stregen (eller lidt over 😉 ), men så længe det er uploaded under kategorien “kreativ” ja så har jeg forstået det sådan, at alt er tilladt – så længe det oprindelige billede er et naturfoto.

  Jeg synes vi naturfotografer måske er lidt for pæne og søger at gengive det sikre og vedtagne naturfoto og dermed gå i vore forgængeres fodspor. Og som bekendt kommer dem der går i andres fodspor aldrig foran. Søger vi ikke udfordringer (som en del fotografer her på siden heldigvis allerede gør), ja så standser vores udvikling – altså efter min ringe mening – lad mig endelig vide hvis i er af en anden mening.

   

 6. profilbillede Leif Bolding profilgalleri

  Jeg er en af dem der virkelig nyder alle dine eksperimenter, som jeg ofte finder meget inspirerende. Så fortsæt endelig dine mange kreative eksperimenter, Kurt 🙂

Skriv et svar

Du skal være medlem og logget ind for at skrive kommentarer

Bliv medlem