“Okay go ahead then and starve to death”

Set: 202

7 kommentarer til ““Okay go ahead then and starve to death””
 1. profilbillede Carsten Siems profilgalleri

  Hmmm – det må du vist forklare mig i morgen…..

 2. profilbillede Ole Banke profilgalleri

  Gætter på ræven har slugt fuglen, selv om den stadig ser sulten ud. Men OK der er en stum musvit nede i hjørnet. Fortsættelse følger….

 3. profilbillede Dorte Bech Pedersen profilgalleri

  Hmm, jeg syntes denne var indlysende, men det var den måske kun for mig selv 🙂

  Altså hvis fuglen skal have nødderne i højre side af billedet, så skal den forbi ræven, og så….. Hvis fuglen ikke går efter nødderne, ja så vil den sulte ihjel. Derfor siger Mikkel med det lumske smil: Okay go ahead then and starve to death”, som en kommentar til at fuglen tøver i venstre side af billedet. Det skal blive spændende at se om den også falder på gulvet i Sverige. Men det var sjovt at prøve at arbejde med naturfoto som noget opstillet.

 4. profilbillede Kurt Stæhr profilgalleri

  Visuel gestaltning – det lyder spændende og nok et emne, jeg ikke er i tvivl om, du kan få meget ud af – det viser det, du allerede har formået her på fotovæggen. Held og lykke med uddannelsen. Jeg glæder mig til at se nogle af resultaterne.

 5. profilbillede Jan Munkholm profilgalleri

  Jeg tror det er et mægtig godt oplæg du kommer med, som kan give anledning til gode snakker.

  Når historien ikke lige går hjem hos os, tror jeg det hænger sammen med, at vi ikke kunne se at det var nødder ude til højre. At ræven ser på os, beskuerne og ikke på fuglen. Jeg tror også historien ville kræve lidt mere rum, så vi kunne se hvordan ræven er positioneret i forhold til fuglen og maden. Men som du kan se, et godt oplæg til snakker. 

  Håber på og glæder mig til, at du stadig lukker os ind i dit projekt.

 6. profilbillede Carl Ammitzbo profilgalleri

  Mægtigt spændende, Dorte :-). Jeg er helt enig med Jan lige ovenfor, men vis os endelig mere – og bare ordene i emnet “Visuel gestaltning” lyder spændende :-).

 7. profilbillede Dorte Bech Pedersen profilgalleri

  Tak Kurt, Jan og Carl. Det er ikke nemt at lave et monteret billede når man forsøger at holde sig til montage i kamera, altså multieksponering, men dette var et forsøg. Projektet skal munde ud i en præsentation på 50-100 billeder til fremvisning på storskærm i december, så det er ikke muligt at vise det her.

Skriv et svar

Du skal være medlem og logget ind for at skrive kommentarer

Bliv medlem