Out of nowhere

Set: 191

6 kommentarer til “Out of nowhere”
 1. profilbillede Knud Erik Johansen profilgalleri

  Hej Kurt. Fine og stemningsfulde farver. Jeg havde dog gerne set, at “zoom-effekten” havde omfattet hele baggrunden, hvor de flotte blade så “wharper” ud mod betragteren – hvor de “frigør sig fra den dunkle baggrund” …. eller sådan noget lignende. Ahh – det var blot en strøtanke – med forlov. Du laver jo i forvejen så mange flotte “kreationer”, jeg kan kigge på.

 2. profilbillede Kurt Stæhr profilgalleri

  Hej Knud

  Mange tak for dit ændringsforslag, som jeg sætter stor pris på. Min ide med billedet var, at det ikke alene skulle være et zoombillede, men i samme billede vise både efterårets brag af en farve-eksplosion og efterårets stille dage med smukke farver.

  Inspireret af dit forslag, viser jeg nedenfor lige et andet billede med den rene zoomeffekt.  Hvad der er bedst skal jeg ikke afgøre, men det er vel heller ikke det, det kommer an på 😉

 3. profilbillede Knud Erik Johansen profilgalleri

  Hej Kurt. Du er altid god for eksperimenter  🙂 Nu var det jo en strøtanke – og jeg tror, at der der “flash’ede nethinden”, var noget med en gruppe efterårsblade i et fald, set mod en baggrund – hvor bevægelsen ses i baggrunden (zoomeffekten). Visuelt ligner det film, hvor man sætter kameraet foran på et køretøj i bevægelse. Man ved at det er køretøjet der bevæger sig, men man ser baggrunde “zoome væk” i hele synsfeltet. Ved still-billeder går det vist kun, hvis man isolerer elementerne – hovedmotivet i et lag – og baggrunden i et andet lag (med zoomeffekten)  – og nu tænker jeg helt automatisk på effekten med de små “kameraslæder”, der anvendes til korte filmsekvenser, så “almindelige statiske motiver” pludselig syner helt 3-dimensionelle (moving time-lapse). Tak for inspirationen 🙂

 4. profilbillede Ole Banke profilgalleri

  Billede nr 2 har jeg/vi set til bevidstløshed, de kan være flotte og vellykkede som Kurts her, men vi har set dem mange gange før. Billede nr 2 med både zoomeffekt og normaleksponering blandet sammen – dobbelteksponering – er forfriskende anderledes. Tak for det Kurt.

 5. profilbillede Carsten Holmbo Jensen profilgalleri

  Jeg syness dit billede 2 er det mest harmoniske. På HB sker det “hele” i venstre side nærmest som en eksplosion!

Skriv et svar

Du skal være medlem og logget ind for at skrive kommentarer

Bliv medlem