Ræv i bevægelse

2+
Set: 344
6 kommentarer til “Ræv i bevægelse”
 1. profilbillede Dorte Bech Pedersen profilgalleri

  Fint med et eksperiment. Jeg synes ofte uskarpe billeder er mere interessante end skarpe, men det er jo en smagssag.Men det giver altså noget liv med den der uskarphed.

  Svært at vælge her da farvebilledet faktisk er ret fint, men hvilket holder bedst i længden? Du må nok printe, hænge op, og så selv komme med svaret efter et stykke tid.

  0
 2. profilbillede Kurt Stæhr profilgalleri

  Lige i dette tilfælde vil jeg foretrække farvebilledet – jeg synes der er lidt mere live over det 😉

  0
 3. profilbillede Jan Munkholm profilgalleri

  Jeg synes det er et smukt billede. Først var jeg mest på Kurts hold, men så blev jeg i tvivl. I farvebilledet blander farverne sig på en smuk måde på grund af uskarpheden. I det sort/hvide billede er der en mørk gråskala og en mellemgrå skala, der begge er levende og så er der rævens hvide halespids, der tænder hele billedet, som en lille gul eller rød klat i et stort oliemaleri kan få det hele til at leve.
  Som du kan høre, synes jeg begge billeder har deres klare eksistensberettigelse. Jeg ville nok prøve at gøre halespidsen lidt mere hvid i det s/h billede og så det åndsvagt ud, ville jeg så selvfølgelig gå tilbage til det oprindelige. 

  0
 4. profilbillede Johnny Madsen profilgalleri

  Ja det er svært at vælge. Mon ikke at det er bevægelsen med kameraet mod højre, der giver liv til billedet.

  0
 5. profilbillede Carl Ammitzbo profilgalleri

  Mange tak for jeres kommentarer og konstruktive forslag. Billedet er taget ved 1s og F4, så her er der tale om panorering af ræven dvs. bevægelse mod venstre.

  0

Skriv et svar

Du skal være medlem og logget ind for at skrive kommentarer

Bliv medlem