10 kommentarer til “Rævehvalp ICM”
 1. profilbillede Thomas Olsen profilgalleri

  Det er et super fedt billede, Dorte – og man skal altid fotograferer som man selv lyster det og ikke som andre mener det skal gøres 😃

 2. profilbillede Jette Bjerregaard Kristensen profilgalleri

  Til Lykke med et unikt naturbilleder.

 3. profilbillede Dorte Bech Pedersen profilgalleri

  Tak Thomas, Svitlana og Jette for kommentarer.

 4. profilbillede Kurt Stæhr profilgalleri

  Sådan skal det udføres – top, top.

  måske kunne jeg finde på at flytte den lidt til venstre – men så bliver det måske for meget efter bogen, og den grøft skal du ikke falde i – så ….

 5. profilbillede Dorte Bech Pedersen profilgalleri

  Tak Kurt, og ingen fare, det er ikke muligt at rykke til venstre, så den beholder den irriterende beskæring. Det er præcis beskæringen der gør at jeg synes den er interessant fordi den irriterer – man bliver ikke færdig med at se på billedet fordi man får sådan en trang til at rette det op 🙂 Vi er “way beyond” et pønt billede. Som Ole Henriksen ville have sagt: “I love it” 🙂

 6. profilbillede Jan Munkholm profilgalleri

  Jeg giver dig ret. Den lidt “skæve” placering fastholder een i billedet, så man ikke umiddelbart bliver “færdig” med billedet. Underbygget, selvfølgelig, af det kornede og lidt uskarpe udstryk. Bravo!

 7. profilbillede Ole Banke profilgalleri

  Tjah Dorte, du har igen gjort et unikt, inspirerende og udfordende billede! Hvordan du har skabt sådan et billede har jeg ingen fornemmelse af, da du aldrig opgiver for eksempel eksponeringsdata, men billedet er genialt og jeg vil kunne sidde og iagtage det i lang tid. Tak for oplevelsen.

 8. profilbillede Dorte Bech Pedersen profilgalleri

  Tak Ole. Jeg er ikke meget for at indrømme det, men denne er nok mere held end forstand :-). Legede med ICM da rævehvalpen pludselig kom alt for tæt på, og så blev det, som det blev. For god ordens skyld, så jagede jeg selvfølgelig rævehvalpen væk. Vilde dyr skal ikke sociliseres ved at komme for tæt på mennesker, de skal forblive vilde, nysgerrige eller ej.

Skriv et svar

Du skal være medlem og logget ind for at skrive kommentarer

Bliv medlem