Ræveleg og opdragelse

4+
Set: 101

9 kommentarer til “Ræveleg og opdragelse”
 1. profilbillede Ole Banke profilgalleri

  Spændende oplevelse med denne gladiatorkamp, formentlig som du skriver som en del af opdragelsen – samtidig fine porteætter. Hvor langt væk var du?

  0
 2. profilbillede Kurt Stæhr profilgalleri

  Tak fordi du deler sådan en herlig oplevelse med os andre – skønne livsbekræftende billeder

  0
 3. profilbillede Kurt Højmann Hansen profilgalleri

  Herlige fotos af livet i rævefamilien. Voksen ræven ser lidt vel slank ud??? måske det har tærret på den at skaffe mad til ungerne.

  0
 4. profilbillede Carsten Holmbo Jensen profilgalleri

  Tak skal I have for jeres kommentarer. Ole: jeg var kun 4-5 meter fra “fighten”, så jeg måtte faktiske rykke mig væk for at få hele med. Kurt: den voksne ræv, så meget tynd og slidt ud. De  havde i starten 10-11 unger, så det vidner om et slidtsomt forløb at være ræveforældre. 

  0
 5. profilbillede Thomas Olsen profilgalleri

  Super serie, Carsten 🙂 Jeg synes det er utrolig spændende når billeder viser adfærd – og endnu bedre er det at opleve det ved selvsyn, så en fin oplevelse du har haft. Nu kender jeg intet til Vildmose rævene, men jeg har selv oplevet denne adfærd med andre ræve. Her er det min oplevelse at hvalpene altid er meget glade og trygge ved morens ankomst og at hun ligeledes er meget kærlig, overbærende og kun streng i form af en gøen ,der sender hvalpene væk skulle hun fornemme fare. Men så er der jo de andre voksne ræve som kan være en del af hvalpenes liv – hannen eller søskende (tæver) fra sidste års kuld. Her oplever jeg derimod at hvalpene i første stund af et møde kan udvise meget underdanig adfærd, sådan som din serie viser det. Så måske den voksne ræv i din serie er en storesøster fra sidste års kuld? 

  0
 6. profilbillede Carsten Holmbo Jensen profilgalleri

  Tak for din kommentarer Thomas og for din forklaring på, hvilken ræv det måske kan være som ungen reagerer underdanig overfor i “legen” – interssant!

  0

Skriv et svar

Du skal være medlem og logget ind for at skrive kommentarer

Bliv medlem