Rødhals

Set: 1114

5 kommentarer til “Rødhals”
 1. profilbillede Ole Banke profilgalleri

  For at sige det som det er, bryder jeg mig ikke meget om fænomenet ‘Fugl på pind’, men det her er noget andet. Den her ‘pind’ er slet ikke til at stå for, så tillidsfund og smuk som nogle fugle kan være. Naturligvis nok fordi jeg som rigtig mange andre har oplevet rødhalsen som uhørt tillidsfuld, og uhyre fristende at portrættere tæt på!.

 2. profilbillede Carl Ammitzbo profilgalleri

  Et meget flot billede og med en smuk baggrund 🙂

 3. profilbillede Frede Mørch profilgalleri

  Mange tak, Ole og Carl!

  Ole: vi er vist af nogenlunde samme generation, og jeg genkender din karakteristik af Rødhalsen som en meget lidt sky fugl; ikon-fotoet er vel Rødhalsen der tillidsfuldt sidder på spadens håndtag, ventende på at komme til de opgravede orm/larver……

  Jeg synes nu at billedet her i de senere år har vendt lidt, hen imod en mere sky fugl; den ovenfor portrætterede er i hvert fald væk som et lyn, hvis den aner den mindste bevægelse fra min side, selv på adskillige meters afstand.

  Carl: ja, gode baggrunde er en vigtig parameter for portrætfotos som det ovenstående; min erfaring er, at det gælder om hhv. lille afstand mellem fotograf og fugl, samt stor afstand mellem fugl og baggrund. Og så er en varieret baggrund jo en anden vigtig parameter…..

  Her er disse kriterier ikke opfyldt, og baggrunden knapt så interessant:

Skriv et svar

Du skal være medlem og logget ind for at skrive kommentarer

Bliv medlem