4 kommentarer til “Sanger”
 1. profilbillede Kurt Højmann Hansen profilgalleri

  Du fundet flere gode motiver. Men måske du bruger for mange søgepunkter vedr skarphed – prøv med enkelt punkt. Og hvis håndholdt kamera på 500 mm er en lukketid på 1/ 500 lidt langsomt. Kender en der bruger ISO 800 meget på NIKON 810. God fotolyst.

 2. profilbillede

  Hej Kurt,

  Tusinde tak. Jeg har set dine billeder og også din hjemmeside. Det er den skarphed jeg gerne vil opnå. Vil skrue lidt op for ISO og ned for lukker tid. Er det også en 200-500 zoom du har til din D500? eller er det prime 500? Jeg bruger kun enkelt punkt til focus, men jeg er nok for langt væk fra motivet. Og ja, jeg har kun brugt håndholdt. Har fået et stativ, som jeg skal prøve. Så ryster hånden da ikke 🙂

  Mvh Flemming

 3. profilbillede Kurt Højmann Hansen profilgalleri

  Hej Flemming

  Mange af mine fotos på hjemmesiden er taget med Nikon 200-500 mm.  Monopod kan også være en mulighed. Jeg bruger indimellem støtte til et træ eller lign.

  Men prøv om du kan komme op på 2000 – 2500 sek. med 200 -500 fuld anvendt.

   

   

 4. profilbillede

  Hej Kurt,

  Tak for dine råd. Har prøvet lidt men synes det er svært. Nu kom der lidt sol igen, så lyset ikke var begrænsende til korte lukketider uden ISO’en stikker af. Synes stadig det er mere tilfældigt end kontrolleret teknik, men dog bedre synes jeg. Hvor tæt er du på de mindre fugle? Øver mig på skovspurve. De vil gerne snakke med mig, så jeg er nok 7 meter fra dem. Og de vil gerne sidde stille:). 

  Jeg må melde mig på tur, så jeg kan lure teknik fra personen bag kameraet 🙂

  mvh Flemming

   

Skriv et svar

Du skal være medlem og logget ind for at skrive kommentarer

Bliv medlem