“Sjæl i flammer” i brydningspunktet mellem den gyldne og den blå time

Set: 412

10 kommentarer til ““Sjæl i flammer” i brydningspunktet mellem den gyldne og den blå time”
 1. profilbillede Peter Halkier profilgalleri

  Smukt og spændende! – og perfekt med øjenkontakten med begge dyr. 🙂 🙂

 2. profilbillede

  Rigtig god stemning 🙂 Dine motiver er meget indspirerende 

 3. profilbillede Jette Bjerregaard Kristensen profilgalleri

  Dejliglige billeder med det fine dæmpede lys, som du har fået frem trods det sene tidspunkt. Fint du har original billede med, her er lyset da også godt, men højnet i HB. Mangler tit dine exit data, men forstår godt, du ikke lægger dem på.

 4. profilbillede Dorte Bech Pedersen profilgalleri

  Tak for kommentarer. 

  @Jette jeg mener ikke man kan bruge andres exif data til særligt meget. Man kan næsten aldrig finde samme lysforhold, og man har sikkert helt andet fotogrej i hånden når noget lignende sker. Man må arbejde med det man står med i situationen. Derimod mener jeg det er interessant at oplyse at der er undereksponeret, og at det er dette der får de blå farver frem. Jeg skulle måske også have skrevet at hvidbalancen er sat på automatisk. Jeg anvender stort set altid størst mulig blænde, som her er 5,6

 5. profilbillede Ole Laursen profilgalleri

  Flot kontrast mellem de kolde blå farver og der varme røde.
  Et lækkert billede, og igen anderledes end de fleste.

 6. profilbillede Kurt Stæhr profilgalleri

  Du er jo den blå times mester og disse dyr har et specielt fint udtryk i øjnene. Kan ikke helt blive enig med mig selv, hvilket der er bedst, måske løber det uredigerede af med sejren, da solstrålerne her, er knap så dominerende Lidt af græsset for neden bør nok skæres væk.

 7. profilbillede Dorte Bech Pedersen profilgalleri

  Tak for kommentarer Ole og Kurt

  @Kurt jeg har bevidt beholdt en del af græsset for at få mest muligt “flammeeffekt” fra græsset. Det var jo netop kontrasten mellem de varme og de kolde farver der fascinerede mig. Jeg har aldrig før oplevet denne intense brydning mellem den gyldne og den blå time. Som altid så sprang rådyrene efter 1-2 billeder og straks derefter var lyset også væk. Det føltes som ren magi at jeg var der på præcis det splitsekund, hvor solens sidste stråler blev fanget af græs og grene, og 2 rådyr stod i skyggen med opmærksomheden rettet mod mig.

 8. profilbillede Kurt Stæhr profilgalleri

  Jeg synes stadig det allernederste græs generer (om ikket skæres væk så vil jeg dog godt have det mørkt, som på det øverste billede. Men det er kun min mening og det er jo ikke sikkert andre synes ligeså 😉  ) 

 9. profilbillede Dorte Bech Pedersen profilgalleri

  Det er godt at du ike sådan lige giver op Kurt 🙂 Men billede 2 var kun ment som en illustration af hvordan det oprindelige billede så ud før redigering. Jeg fastholder alstå HB  versionen da jeg ønsker at fremhæve de gyldne farver der ramte grene før solen var borte. 

Skriv et svar

Du skal være medlem og logget ind for at skrive kommentarer

Bliv medlem