5 kommentarer til “Skarv-grafik”
 1. profilbillede Kurt Stæhr profilgalleri

  Flot og anderledes grafisk billede af skarven

 2. profilbillede Ole Banke profilgalleri

  Det er et fint billede med et vist grafisk præg. Skal jeg være lidt kritisk, kunne jeg godt tænke mig lidt mere luft omkring motivet – specielt i bunden. Men hvodan bærer du dig ad med at tage sådan et billede med en 70 mm optik?

 3. profilbillede Frede Mørch profilgalleri

  Tak for comments – og til Oles spørgsmål:

  Vedr. de 70 mm optik, så er mit kamera et Sony DSC-RX10M4, som har et zoom der går fra 24 mm til 600 mm. Et foto taget med fuldt zoom vil her på NFD blive angivet med en brændvidde på ca. 220 mm.

  Det aktuelle fotos brændvidde på ca. 70 mm viser ganske rigtigt, at jeg har været så tæt på motivet, at der langt fra var behov for fuldt zoom.

  Årsagen skal findes i dels terrænet, og dels min ninja-agtige måde at færdes i naturen på!-)

  Terrænmæssigt gik jeg på en skovsti der løber meget tæt på søbredden, under en bevoksning af Rød-el, som jo trives godt med rødderne i sumpet jord.

  Jeg havde spottet skarven (og den mig) på udturen, og når den ser mig, flyver den jo ud i sikkerhed i søen – længe inden mulighed for nærbilleder.

  Så på hjemturen udnyttede jeg Rød-ellens stammer som dækning, så jeg i fotoøjebliket nok var ca. 8-10 m. fra fuglen – derfor det begrænsede zoom.

  Det forklarer også hvorfor jeg ikke har mere at give af i bunden af fotoet – en ubeskåret version ses herunder:

   

   

 4. profilbillede Dorte Bech Pedersen profilgalleri

  Jeg synes det er ret sjovt at det kun er spejlingen af grenen der er med. Der er fin luft over fuglen, som jeg synes der bør være 🙂 Fint grafisk resultat. (Og morsom historie 🙂

Skriv et svar

Du skal være medlem og logget ind for at skrive kommentarer

Bliv medlem