9 kommentarer til “Skovens penselstrøg”
 1. profilbillede Carsten Holmbo Jensen profilgalleri

  Spændende mønster. Men det ligner mere et maleri end et fotografi!, – men det er måske også meningen?

  0
 2. profilbillede Jette Bjerregaard Kristensen profilgalleri

  Ja det var det egentligt, men det kan måske ikke ses at det er taget i skoven. Har bevæget apparatet op og ned, på lang lukketid, og lagt 2 billeder sammen. Lidt vildt, men meget sjovt.

  0
 3. profilbillede Carl Ammitzbo profilgalleri

  Jeg kan bedst lide udgaven i farver og synes, at det er flot, malerisk og spændende 🙂

  0
 4. profilbillede Ole Banke profilgalleri

  Hallo! Et medlem af NFD, der har fået lyst til at experimentere med kameraet – spændende! Du skriver Jette, at du ‘Måtte pjanke lidt..’ – altså hvis du kun pjanker lidt, tror jeg ikke du når frem til de spændende kreative billeder – seriøsitet please! Men til billedet, der lyder næsten som et sandwichbillede, beret gerne lidt mere om teknikken. Selve billedet ser lidt kedeligt ud med de dejgrå farver, ikke noget jeg kunne tænke mig at printe og hænge op på væggen. Det spændende anderledes eller kreative billede kræver øvelse, øvelse, øvelse osv. Du må op på hesten og ud med kameraet igen Jette…!

  0
 5. profilbillede Ole Banke profilgalleri

  Hov jeg har siddet med din udfordring for længe og koncentreret mig og den alternative farveløse udgave. Jeg ser anderledes perspektiver i den med farverne – du ER godt igang! Jeg lægger mig flat ned og iger undskyld.

  0
 6. profilbillede Kurt Stæhr profilgalleri

  Skønt at eksperimentere med motivet også med denne velkendte teknik. Jeg synes du er sluppet fint fra det. Jeg er også mest til farvebilledet, dog ville jeg nok bevæge kameraet lid langsommere for at få lidt mer kontur af træerne med, men det er en smags sag 😉

  0
 7. profilbillede Jette Bjerregaard Kristensen profilgalleri

  Tak for kommentare. Nej et sofabillede er det ikke, men undskylde skal du nu ikke Ole. Man kan få mange forskellige billeder, med denne teknik, jeg vil prøve at bevæge apparater noget langsommer næste gang, så kan man måske se det er en skov. Det er nu første gang jeg har lagt 2 billeder sammen i fotomatrix.

  Det bedste synes jeg man får, når det er en ren birkeskov med de lyse stammer, dem har vi ikke så mange af her omkring. Det nederste billede er fra en mørk granskov, så der var ikke flere farver.

  0
 8. profilbillede Dorte Bech Pedersen profilgalleri

  Fint eksperiment, det er ikke så let når billedet ikke skal vise noget man kender.

  0

Skriv et svar

Du skal være medlem og logget ind for at skrive kommentarer

Bliv medlem