Solnedgang

Set: 417

4 kommentarer til “Solnedgang”
 1. profilbillede Ole Banke profilgalleri

  Hej Frede

  Den slags billeder provokerer – og udfordrer – mig. Rent umiddelbart kan jeg bedst lide billede nr 2, som er et dejligt solnedgangsbillede. Men hvis jeg nu hænger dem begge op på væggen, ville det ikke undre mig, hvis det var det øverste jeg hurtigst blev træt af – og det abstrakte jeg lod blive på væggen. Tak for udfordringen.

 2. profilbillede Frede Mørch profilgalleri

  Hej Ole

  Det glæder mig at du så præcist har fanget hvad jeg ville med de to meget forskellige billeder!-)

  Her kommer lige et Xtra, hvor solen befinder sig bag grenværket……

  Mvh Frede

 3. profilbillede Jan Munkholm profilgalleri

  For mig at se, er der tale om, ja, der er sikkert flere, men i hvert fald to sider i denne sag. Nemlig din side Frede – afsenderen og så os andre som beskuere – modtagere. Du har det fulde ansvar for, hvad du sender ud til os. Sender du tre forskellige udgaver af en solnedgang ud, for at få flest muligt “likes”, grænser det til populisme og ansvarsløshed. Men sender du dem ud, som her, indledning til en snak om billleder, så er det fint og interessant. 
  Personligt har jeg det svært med solnedgange. Jeg har den fordom, at kvinders kærlighed og solnedgange skal opleves i virkeligheden, ikke på billeder. Der er visse former for “storhed”, som kameraet ikke forstår at registrere til fulde. Her er jeg på linje med Ole, hvis jeg skulle have sådan en hængende på væggen, så skulle den være meget – douchet – abstrakt – anderledes, for at jeg kunne holde ud at se på den i længere tid. 
  Jeg har hørt fortalt, at i de fleste fotoklubber er der bødestraf for at vise billeder med solnedgange. Hvorfor mon?

Skriv et svar

Du skal være medlem og logget ind for at skrive kommentarer

Bliv medlem