Stormmåge

Set: 907

7 kommentarer til “Stormmåge”
 1. profilbillede Jan Munkholm profilgalleri

  HB står flot, men jeg ville nok fjerne de lyse pletter i baggrunden og give mågen lidt mere kontrast. Så får billdet mere karakter og styrke. 

 2. profilbillede

  Hej Frede. På mine skærme er de fejlfarvede områder forsvundet, dejligt at se, har du gjort noget aktivt eller er det bare sket?

 3. profilbillede Frede Mørch profilgalleri

  Tak for jeres kommentarer – og hermed svar til Steen og Jan:

  Jeg hár gjort noget – nemlig besluttet at mine mørke fugleportrætter, med den særlige kameraindstilling som de kræver, er så følsomme for redigering, at jeg fremover ikke redigerer dem overhovedet. Det ovenstående mågeportræt er således helt uredigeret.

  Bl.a. fordi det jo har vist sig, at netop disse mørke fotos fremtræder ret forskelligt på modtagernes forskellige skærme, og redigering giver dér uønskede effekter hos nogle – effekter som jeg imidlertid ikke kan se på min skærm……

  For at teste teorien har jeg grov-redigeret det ovenstående mågefoto, både med fjernelse af lyse pletter i baggrundens mørke, en hård kontrast-forstærkning samt en auto-sharpening.

  Resultatet er stadig brugbart på min skærm – men hvordan ser det ud på jeres? Ser I fejlfarvede områder nu?

 4. profilbillede Jan Munkholm profilgalleri

  Jeg har kigget på det nu, både på min redigeringsskærm og min højopløsningsskærm. På begge skærme står det rigtig fint nu!

Skriv et svar

Du skal være medlem og logget ind for at skrive kommentarer

Bliv medlem