Træt havskildpadde

+1
Set: 135

10 kommentarer til “Træt havskildpadde”
 1. profilbillede Carsten Holmbo Jensen profilgalleri

  Spændened billede – under vandet sker der bare en hel masse interessante ting og mange gode motiver som os “landkrabber” må undvære! Flot resultat.

  0
 2. profilbillede Henrik Egede-Lassen profilgalleri

  jamen tak Carsten – og jo det er et spændende sted at være og kan varmt anbefales…

  0
 3. profilbillede Jette Bjerregaard Kristensen profilgalleri

  Rigtigt flot og spændende billede, håber du vil lægge flere billeder på siden. Ved fra din bog, du har oplevet meget, så du må have billeder fra miljøer, der er ukendt for de fleste af os.

  0
 4. profilbillede Henrik Egede-Lassen profilgalleri

  Tak Jette, jeg håber skam du var vel underholdt med bogen;) Skal nok lægge mere op og er faktisk i gang med fortsættelsen, så det er godt med lidt overspringshandlinger, når konsentrationen svigter…

  0
 5. profilbillede Carsten Siems profilgalleri

  Godt billede!!
  Det kommer jeg heller aldrig til at opleve 🙂

  0
 6. profilbillede Henrik Egede-Lassen profilgalleri

  Tak Carsten, i disse coronatider, er det nu også godt at opleve at der er magi mange andre steder end i det store udland. Men i øvrigt ærgrer det mig lidt at vidvinklen tegner lidt mystisk i nederste højre side af skildpaddebilledet formodentlig fordi kameraet har forskubbet sig i undervandshuset.

  Vil nu tage en tur i Bøllemosen og se hvor meget liv der kommet frem i det mørke vand…

  0
 7. profilbillede Kurt Stæhr profilgalleri

  Dejligt at se et billede fra et helt andet miljø, nu da vi har værert tvunget til at blive herhjemme over et langt stykke tid. Selv om der selvfølgelig også er mange motiver her i DK – ja så er det fremmedartede nu ikke at kimse af 😉

  0
 8. profilbillede Henrik Egede-Lassen profilgalleri

  Raja Ampat øerne er relativt intakte og rummer en enorm biodiversitet, så det er nemt at finde gode motiver, men ja der er heldigvis også meget at opleve i Danmark. Har lige været forbi Bøllemosen og de første eksemplarer af lille vandsalemander er gået i gang med parringsdansen. Det er sørme blevet forår igen!

  0

Skriv et svar

Du skal være medlem og logget ind for at skrive kommentarer

Bliv medlem