Tvillingerne

1+
Set: 66

7 kommentarer til “Tvillingerne”
 1. profilbillede Ole Banke profilgalleri

  Kurt, du behøver ikke sige undskyld, fordi du kommer med noget nyt! Der er bare skønt med anderledes billeder, der måske/måske ikke kan inspirere os andre mere traditionelle padder. Det er et spændende billede, du her dækker op med, måske du senere kan røbe lidt om teknikken?

  0
 2. profilbillede Thomas Olsen profilgalleri

  Jeg er ikke helt vild med denne her, men jeg er vild med at du tør forsøge noget nyt – du skal bare give den gas, Kurt ūüôā

  0
 3. profilbillede Jan Munkholm profilgalleri

  Her hopper du da ud på 40 favne vand, med H.C. Andersen i den ene hånd og Dronning Margrethe II i den anden hånd og Gud hjælpe mig om du ikke slipper nådigt fra det. Kurt, du er en modig mand. 

  0
 4. profilbillede Dorte Bech Pedersen profilgalleri

  Fantastsik effekt. Jeg er selv gået igang med multieskponering, det er sværere end man skulle tro at få et godt resultat, men som altsi så klarer du skærene.

  0
 5. profilbillede Kurt Stæhr profilgalleri

  Mange tak for kommentarerne. Når man eksperimenterer ved man aldrig hvordan andre opfatter eksperimentet. Det jeg lærer af er selvfølgelig både ros og især ris og vi kan/skal selvfølgelig ikke være enige . Det er det der gør det spændende ved at bevæge sig lidt ud, hvor man ikke har fast jord under fødderne – så tak for begge dele og bliv endelig ved ūüėČ

  0

Skriv et svar

Du skal være medlem og logget ind for at skrive kommentarer

Bliv medlem