Watching

Set: 193

5 kommentarer til “Watching”
 1. profilbillede Kurt Højmann Hansen profilgalleri

  Kunne være godt med lidt exif til fotoet… som er en fin optagelse. 🙂

 2. profilbillede Jakob Evers profilgalleri

  Hej Kurt..

   

  Jeg er nødtil at spørge hvad du ville bruge dem til? 🙂 

   

  /Jakob

 3. profilbillede Kurt Højmann Hansen profilgalleri

  Blænde valg og lukketid og iso fortæller jo om bagrunden for fototet her – hvor fuglen står pænt skarpt. Og hvdd lukketid skulle til for det.????

 4. profilbillede Jakob Evers profilgalleri

  Hej Kurt

  Grunden til jeg spørg er: Det er meget individuelt hvad fotografer gør, så sådanne data vil du alligevel ikke kunne bruge til noget. Hvis du ville bruge dem til at blive bedre til at få skarpe billeder. Nogle fotografer mener at man skal altid bruge en 1/2000 sek. og andre vil kunne holde fuglen skarp på en 1/200 sek. Og nogle fulge af brug for 1/1000 sek. hvor andre kan fotograferes på 1/60 sek.

  Jeg vil derfor anbefalde dig at prøve dig frem, og have en tilgang til det, i hvad skal du skal fotografe. Bevæger fuglen sig hurtigt eller langsomt, sidder den stille eller flyver den.

  Så for mig er det altid et spg. om at kunne få lukketiden, så langt ned som overhoved muligt. Hvor fuglen stadig er skarp. Bl.a. for at kunne bringe ISO’en ned også. Og derved ville blænden blive det som bliver.

  Så jeg håber du forstår at lukketider og andre værdier er ikke interessante for at kunne få et billed som dette. Det kommer an på dagen og vejret. Så du ville ikke kunne bruge EXIF til noget.

  Men billedet er fotograferet på ISO: 400 Blænde 10 og en lukketid på 1/640 sek. på en brændvidde på 560mm på APS-C.

  Bor du i nærheden af mig (København) kan vi altid mødes til noget fotografering. Og så vil jeg gerne hjælpe dig med at få det mindset som skal brugs til fuglefotografering. Efter min menning 🙂

   

   

 5. profilbillede Kurt Højmann Hansen profilgalleri

  Tak for Dit venlige svar – det vil jeg tage til efterretning. Anvender også APS-C kamera Nikon

Skriv et svar

Du skal være medlem og logget ind for at skrive kommentarer

Bliv medlem