Home Fora Forslag og ideer Forslår "latest topics" og "search" funktion på hjemmesiden

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)

Emne: Forslår "latest topics" og "search" funktion på hjemmesiden

 • #26355
  profilbillede

  Inaktiv

  Jeg er nyt medmem og med det i mente at jeg muligvis bare ikke har fundet funktionerne endnu, har jeg nedenstående to forslag. 

  1. “Latest Topics” funktion:

  Umiddelbart syner forum aktiviteten svær at følge med i, uden manuelt at holde øje og derfor er sandsynligheden støre for at overse ellers interessant aktivitet. Derfor forslår jeg at der laves en “Latest Topics” funktion hvor man med et klik få en liste over alle tråde i forum sorteret efter seneste aktivitet. Et eksempel kunne være http://bushcraftdk.websitetoolbox.com/latest som jeg finder giver et godt overblik, lyser stjernen gul er der ulæst(e) post i den tråd – på den måde kan man ikke overse aktivitet.

  2.  “Search” funktion

  Der er gode informationer at finde på forum og for at give mulighed for at bruge den info som “et opslagsværk”, forslår jeg en søge funktion. Et eksempel kunne være http://bushcraftdk.websitetoolbox.com/search hvor søgningen bl.a. kan gøres ud fra nøgleord, brugernavn, dato mm.

     

  —————————————–

  Lad mig høre hvad din holdning er  om ovenstående. 

  Bestyrelsen må også meget gerne bidragte iforhold til om det i det hele taget overkommeligt – programør mæssigt såvel som økonomisk. 

  Alt det bedste

  #26373

  Hej Rune tak for dine forslag og ideer.  Vi har som forening brugt et stort beløb på at få udviklet den hjemmeside vi nu ser på og med de funktionaliteter den har fået. Vi har derfor ikke her og nu økonomi til at få tilføjet yderligere funktioner. Men vi vil løbende indsamle gode ideer fra medlemmerne til en senere revision af vores hjememside.

  #26374
  profilbillede

  Inaktiv

  Fuldt forståeligt Carsten. 

  Nu har i sadlet, men mig bekendt er det muligt at købe færdigpakker med skabeloner, hvor alle de her funktioner er færdigprogrameret og så består den fremadrettet programering bare i at tilvælge og fravælge med flueben. En sådan løsning kræver selvfølgelig også sit at få til at fungere, men forstiller mig at det er hurtigt  og prisvenligt opsat, fordi programøren ikke selv skal opfinde dydetallerkner. Hvis i ikke har købt en skabelon pakke, så er det måske værd at overveje næste gang og så sadle i den retning.

  Endegyldigt tak for svar Carsten og super at mine to forslag er noteret 🙂    

  #28173
  profilbillede

  Inaktiv

  Jeg har nu opdaget at hjemmesiden faktisk har en “latest topics” oversigt samt. søgefunktion øverst til venstre.

  http://nfd.dk/topics/

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.