Home Fora NFD-forummet Korrekte farver og detaljer i de uploadede fotos?

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)

Emne: Korrekte farver og detaljer i de uploadede fotos?

 • #57860

  Flere medlemmer har oplevet, at deres billeder efter upload på vores hjemmeside ikke vises med de farver og med de detaljer, som er i den originale fil. Udover, at der kan være forskel på, hvordan de enkelte browsere fx. Google Chrome, Edge, FireFox og Safari viser farverne i billederne – ser det også ud til at nfd.dk ikke viser detaljerne korrekt i billederne som andre WordPress hjemmesider er i stand til. Vores Web-support er sat på sagen og vi håber på at vi finder en løsning på problemet!

  +3
  #57994

  Nu har vores Websupport fundet en løsning på problemet. Vores hjemmeside var indstillet således, at den lavede en for kraftig komprimering (for at gøre siden hurtigere) af billederne ved upload og derfor sås ikke alle detaljer i billederne. Fremover vises billederne uden komprimering og dermed med flere detaljer, men vi håber ikke det vil medføre at siden bliver væsentlig langsommere at indlæse?

  +4
  #58112
  profilbillede
  Lars Roed
  Deltager

  Vil faktisk sige, at det er bedre siden er en smule langsommer, da vores fokus er billeder og det er dem som vi skal optimere op i mod 👍 Det hele handler jo om, hvem siden er lavet til. Jeg har snart udarbejdet e-handels løsninger i 20 år, og her er det også meget forskelligt. Også selvom google ligger meget fokus på hastighed 😊

  +1
Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.