Home Fora Forslag og ideer Naturfotografiske perler?

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)

Emne: Naturfotografiske perler?

 • #75163

  Vi kender jo alle en masse gode steder, hvor naturfotografer kan tage hen. Og mange har måske allerede en omfattende checkliste? Jeg læser jo om flere her på siderne og ved billederne.

  Jeg har nævnt Slivsøen i Sønderjylland et par gange ved mine billeder. Nu er det snart Ørnens Dag (26/2-2023). Måske skal nogen et nyt sted hen for at kigge? Jeg har plukket nogle optagelser fra området, der ikke egner sig til opslagstavlerne, men som kan være udmærket til at planlægge noget ud fra: Google Fotos Slivsøen 

  Hvis nogen skulle have interesse.

  Mv. Knud Erik 

  #75861

  Hej Knud Erik

  Det er blandt andet derfor NFD arrangerer turer, sådan at man kan vise et område frem man finder interessant. Du er velkommen til at arrangere en tur i dit nærområde, sådan at andre får blik for et nyt sted de ikke har været før, ligesom du kan deltage i de allerede opslåede turer ( se i kalender ).

  Med venlig hilsen

  Johnny Bengtsson ( bestyrrelsesmedlem og naturudvalget ).

  #75901

  Hej Johnny

  Mange tak for respons vedr. “arrangere en tur i dit nærområde, sådan at andre får blik for et nyt sted de ikke har været før“. 
  Jeg begynder jo at kunne se hvordan “fototurs-fællesskabet” fungerer, selvom medlemmerne er spredt ud over landet. 

  Derfor er jeg også opmærksom på at give “lokkations-indformationer” når jeg lægger billeder op på “min væg”. 
  Samtidig har jeg fokus på at visualisere mine interesser inden for naturfotografering, så det er lettere at finde sammen med ligesindede. 
  I øjeblikket har jeg dog ikke det bedste overblik over “hvor hvem befinder sig” i geografien. 
  Der jo ikke alle der har et bynavn under profilen – mange mangler desværre også et billede. 

  Jeg vil måske udvide indlægget “Naturfotografiske perler” med nogle flere destinationer i det Syd og Sønderjydske område – altså nævne nogle steder, der kan inspirere til, at nogen vil besøge stederne – og måske gerne vil have en lokalkendt kontaktperson, der med “nænsom hånd” guider dem hen til “nøglestederne”. 
  Måske vil andre medlemmer så bidrage yderligere til “inspirationsbasen”? Så skal “de rigtige” nok finde sammen omkring fotostederne – tror jeg.

  Mv Knud Erik

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.