Home Fora Medlemsreklamer Safari til Kruger

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)

Emne: Safari til Kruger

 • #48834
  profilbillede
  Johnny Madsen
  Deltager

  Hvis du har lyst til at opleve den fantastiske Kruger National Park på nærmeste hold, og ikke har mod på at lave en kørselv tur, så er denne tur noget for dig.

  Turen er en 15 dages tur med 9 overnatninger i selve Kruger og 3 overnatninger i Højlandet vest for Kruger. Den tænkes afholdt slut november og begyndelsen af december 2020, hvor fuglesangen er på sit højeste og antiloperne har fået unger.

  Vi kommer ikke til townships, skoler eller plejecentre for skadede dyr. Det vil i stedet blive rene naturoplevelser fra morgen til aften med kun 6 deltagere med samme interesser som dig.

  Turen bliver foretaget i to store firehjulstrukne biler med Bo Tureby og Johnny Madsen som guider og chauffører. Vi har begge et særdeles godt kendskab til Kruger og parkens mange dyr og fugle.

  Prisen forventes at være omkring 16.950 kr. pr. person. eksklusiv kost og entre til Kruger. Prisen er yderst konkurrencedygtig, når man sammenligner med indhold. (f.eks. antallet af safarier og deltagere, og ikke mindst fleksibilitet)

  Entre til Kruger vil være 2900 Rand for en enkelt person og 4530 Rand for et par.

  Prisen for 1 Sydafrikansk Rand er primo januar 2020 ca. 0,45 kr.

  Forplejning: Omkring 200-300 kr. pr. dag burde være rigeligt. Afhængig af hvilken form for forplejning, man ønsker. F.eks. koster en 250g Grilled Rump Steak på restaurant ca. 85 kr. som noget af det dyreste.

  For at få tilsendt et program eller hvis du har nogle spørgsmål så kontakt:

   Bo Tureby på bo.tureby@gmail.com eller

   Johnny Madsen på johnny.havbyrd@gmail.com

  0
  #49411
  profilbillede
  Johnny Madsen
  Deltager

  Fuldtegnet

  0
Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.