Home Fora NFD-forummet Temafotografering 30.03.2021-11.04.2021

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)

Emne: Temafotografering 30.03.2021-11.04.2021

 • #61127

  Kære alle

  Vi fortsætter med Temafotografering i NFD.

  Motivet er frit, men formen fast.

  Tema fra 30.03-11.04.2021 er “Frøperspektiv”

  Du skal lave en tolkning af temaet, ved at tage et billede i frøperspektiv. Motivet er frit, du kan fotografere landskab, træer, dyr, vand eller thermofugle, ICM, panorering eller multieksponering, bare du fotograferer i frøperspektiv – dvs. lavt perspektiv. Du bestemmer om du vil ligge på jorden, eller sætte kameraet på jorden og anvende vippeskærm eller fjernudløser, eller måske finde en skrænt der gør, at dit perspektiv på motivet bliver lavt, selvom du er stående. Billedet skal tages i perioden fra 30.marts – 11. april 2021

  Du skal oploade dit billede på NFD hjemmesiden på fotovæggen søndag d. 11. april mellem kl. 20-24 (Hvis muligt, ellers må du oploade så tæt på som muligt) – Du må meget gerne skrive hvilke tanker der ligger bag.

  Det er op til dig om du vil vise exifdata.

  Herefter skal du kommentere, kort eller langt på de billeder der oploades med teksten startende med Temafotografering…..

  Vi glæder os meget til at se jeres gode, kreative, anderledes eller helt almindelige løsning på temaet: “Frøperspektiv”

  Hvis du som læser dette, har gode tips og trix, så skriv endelig om det her i Forummet.

  OBS!!! Det er jo nu at frøer og padder kommer frem. Hvis du går ud for at fotografere i søer, og du bevæger dig mellem flere forskellige, så skal du vaske fodtøj og andet der har været i kontakt med søvandet før du går til næste sø. Derved undgår du at sprede dødelig sygdom mellem søerne (Chytridiomykosis.) Dette gælder også hvis du besøger søerne med dages mellemrum. 

  – Chytridiomykosis kan udrydde samtlige padder i en hel sø

  Kommer du i vanskeligheder, så kan du altid bede om hjælp herinde, der er mange dygtige fotografer i NFD der kan hjælpe.

  Om Temafotografering:

  2 gange pr. måned vil vi melde et nyt tema ud, samt en dato for hvornår billederne skal loades op, så de kommer til at ligge nogenlunde samlet. Billedernes tekst skal starte med “Temafotografering,” så du fortæller, at dit billede hermed deltager i “Temafotografering“

  Der er ingen vindere og tabere, der er blot fælles inspiration i at se hvordan opgaven bliver løst.

  For at vi alle får lidt feedback på vores anstrengelser, så forpligtiger du dig til at skrive en kommentar til de øvrige, der har kastet sig ud i udfordringen og mærket deres billede “Temafotografering“. Det behøver ikke at være en lang kommentar, det er dig der bestemmer indhold af kommentaren.

  Vinni og Dorte

  0
  #61618
  profilbillede
  Vinni Bruhn
  Deltager

  HUSK det er i aften fra kl. 20.00 I skal uploade alle jeres frøperspektiv billeder :o)

  +1
Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.