Home Fora NFD-forummet TemaFotografering

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)

Emne: TemaFotografering

 • #59351
  Kære alle
   
  Vi prøver hermed at søsætte Temafotografering i NFD. 
   
  2 gange pr. måned vil vi melde et nyt tema ud, samt en dato for hvornår billederne skal loades op, så de kommer til at ligge nogenlunde samlet. Billedernes tekst  skal starte med “Temafotografering,” så du fortæller, at dit billede hermed deltager i “Temafotografering
   
  Der er ingen vindere og tabere, der er blot fælles inspiration i at se hvordan opgaven bliver løst. 
   
  For at vi alle får lidt feedback på vores anstrengelser, så forpligtiger du dig til at skrive en kommentar til de øvrige, der har kastet sig ud i udfordringen og mærket deres billede “Temafotografering“. Det behøver ikke at være en lang kommentar, det er dig der bestemmer indhold af kommentaren.
   
  Første tema er “Thermofugle.” 
   
  Du skal lave en tolkning af temaet  ved at tage et billede af en eller flere fugle gennem glas, plexiglas eller lignende. Om du laver farver eller sort/hvid, enkelt – eller multieksponering, ICM eller bare en helt almindelig fugl, det er op til dig. Eneste krav er, at billedet er taget fra 02.feb – 14 feb 2021 gennem glas eller andet gennemsigtigt materiale. 
   
  Du skal oploade dit billede på NFD hjemmesiden på fotovægen søndag d. 14. februar mellem kl. 20-24 (Hvis muligt, ellers må du oploade så tæt på som muligt)
   
  Teksten på billedet skal starte med ordet Temafotografering ………..
   
  Skriv gerne lidt om hvordan du har løst opgaven, og hvilke tanker der ligger bag. Det er op til dig om du vil vise exifdata.
   
  Herefter skal du kommentere, kort eller langt på de billeder der oploades med teksten startende med Temafotografering…..
   
  Vi glæder os meget til at se jeres gode, kreative, anderledes eller helt almindelige løsning på temaet: “Thermofugle.”
   
  Vinni og Dorte
   

   

  +13
  #59838
  profilbillede
  Vinni Bruhn
  Deltager

  Husk nu det er i morgen fra kl. 20.00 I skal uploade jeres billeder af thermofugle til vores Temafotografering…
  Hvis I ikke allerede har fået taget nogle billeder, så kan I altså stadig nå det … og når vejret nu er for godt til at være indendørs, så kan man jo tænke kreativt 😉

  0
Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.