Home Fora Medlemsreklamer WILD Velgørenhedsforedrag 26 aug 2018 – Uri & Helle Løvevild Golman

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)

Emne: WILD Velgørenhedsforedrag 26 aug 2018 – Uri & Helle Løvevild Golman

 • #44910
  profilbillede
  Ib Fagerlund
  Keymaster

  Kære Fotoklub,

  Vores navne er Helle og Uri Løvevild Golman og vi er begge professionelle naturfotografer, National Geographic Photographers & Explorers og Canon Ambassadører. Vi har et stort naturbevarelsesprojekt der hedder Project WILD, hvor vi fotodokumentere verdens sidste vilde steder. Vi er bl.a. kendt fra TV2 dokumentaren ”Vores Vilde Verden”.

  Som I måske ved, blev vores liv vendt op og ned for ca. 1,5 år siden i Gabon, da vi blev pludseligt overfaldet. Vi har kæmpet for vores liv og levevej, og der er stadig lang vej til noget, der ligner det, vi kendte før. Men der sker også en masse godt i vores liv. I slutningen af juni kunne vi fx skrive under på stiftelsesdokumenterne for vores fond: WILD Nature Foundation – og Uri har nu gået 30 meter uden støtte!

  Det, livet og kærligheden fejrer vi den 26. august i Cirkusrevyens telt på Bakken, hvor vi sammen går på scenen for første gang siden Gabon og holder vores første fælles foredrag i over 2 år. Vi lover, det bliver en fantastisk aften, der handler om kærlighed og om, hvorfor vi skal passe på verdens sidste vilde steder og vilde dyr. Danmarks sejeste filosof Vincent Hendricks kommer og introducerer os, der vil være indlagte overraskelser og hele overskuddet går direkte til The Wild Nature Foundation.

  Vi håber, I har lyst til at komme støtte op omkring os og vores arbejde med den nye fond, hvor vi kan fortsætte og styrke indsatsen for at redde verdens sidste vilde steder og vilde dyr. Aftenen varer ca. 2 timer og starter kl. 19.30, dørene åbnes klokken 19. I kan booke billetter og læse lidt mere her: https://teltet-bakken.dk/WILD/Om-foredraget  

  I forbindelse med at vi fik Lise Nørgaards Legat i juni, var vi så heldige, at ejeren af “Korsbæk på Bakken” og Cirkusrevyen tilbød os at låne teltet uden beregning. Derfor går hele overskuddet fra billetsalget ubeskåret til fonden. Der vil også være mulighed for støtte yderligere ved at købe special edition prints af vores billeder i A4 eller A3 format, T-shirts, badges – og så sælger vi selvfølgelig også bøger.

  Hvis I bestiller 10 billetter eller flere, vil vi meget gerne forære jer et af vores special edition print som tak for hjælpen! I skal bare vælge ét af billeder fra vedhæftet flyver, så får i det i ønsker!

  Måske var det en oplagt aften for jeres medarbejdere og/eller kunder? Der er masser af muligheder for at spise en god middag inden fx på Jernbanerestauranten eller Postgården – og så møde os i teltet bagefter til et par eventyrlige timer.

  Vi håber at se jer!

  Med kærlig hilsen,

  Helle & Uri Løvevild Golman

  National Geographic fotografer og Canon Ambassadører

   

  Helle Løvevild Golman

  What You Love – You Will Protect

  Cell +45 26 24 42 49

  Mail helle@weareprojectwild.com
  http://www.weareprojectwild.com

  #44986
  profilbillede
  Vinni Bruhn
  Deltager

  Hvis man ikke når foredraget d. 26, eller synes det er for langt at rejse (hvis man er jyde) så kan Uri og Helle også høres på årets Fotofestival i Thy d. 4-6 oktober 😉
  https://www.fotofestival.dk/personnel/helle-uri-loevevild-golman/

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.